Bilmiyorsanız şu berberliği yapmayın

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
Eline makas makine alan berber oluyor gına geldi heryer berber dolu %95 kotu değil berbat kesiyor 5 6 berber gezdim 1 tane adam gibi kesen çıkmazmı genç diye gidiyoruz adam gibi keser sanıp gene hüsran rezalet hayatinda fade duymadınmı yazın kapıya ben cahil berberim diye bilelim gitmiyelim yeter ciddili nasıl bulucaz düzgün berber olmayın abi bir şeyide yapmayın yapamiyorsanız illa yüzünüzemi soylememiz lazım bir b.k dan anlamadığınızı

aynı şekilde yakınıma bir berber açılmıştı bir gideyim dedim sıra geldi oturdum adam direk kısaltıyorum kardeşim diyor ya abi bi dur müşterinim ya hani tek model mi biliyorsun neyse baktım bu taper maper anlamaz telefondan gösterdim göstermez olaydım çok kötü bir deneyimdi saçımın arkası önünden daha kabarık oldu taper mullet yapmıştı adam
Düzgün fiyata işini hakkıyla yapan fade falan anlayan genç berber yok 1k dan başlıyor.

Eline makas makine alan berber oluyor gına geldi heryer berber dolu %95 kotu değil berbat kesiyor 5 6 berber gezdim 1 tane adam gibi kesen çıkmazmı genç diye gidiyoruz adam gibi keser sanıp gene hüsran rezalet hayatinda fade duymadınmı yazın kapıya ben cahil berberim diye bilelim gitmiyelim yeter ciddili nasıl bulucaz düzgün berber olmayın abi bir şeyide yapmayın yapamiyorsanız illa yüzünüzemi soylememiz lazım bir b.k dan anlamadığınızı

Bizim millet bir yerde para olduğunu duysun, işten anlasa da anlamasa da o yöne gidiyor. Duvarlarına astıkları ustalık belgelerinin sahte olmadığı ne malum? Sahte diplomayla doktorun yanında ameliyata bile girilebiliyor.

Birde erkek adam şuraya gitmez buraya gitmez mahalle berberinde tıraş olur deyip kendini havalı sanan şahıslar yok mu çıldırırsın . İşin ehli berber bulmak zor cidden

cidden bunu geçen kendi kendime düşündüm adam akıllı berber kalmadı instagram ve popülarite merakıyla birlikte herkes şov peşinde adam akıllı saç kesen yok gibi geliyor bana

Yaşlı berberlere gitmeyi dene yillardir yapiyordur biliyordur. Tabi absurt sac modelini yasli berberden istersen yapamayabilir o ayri bir sey.

Mahalle berberlerinde sohbet koyulaştıkça saç kesimi kalitesizleşiyor
-Abi lowfade istiyorum
- Şimdi şöyle kardeşim yanları alıyorum üster nasıl olsun ( üstleri bildiği gibi kesecek )
- Evet abi yanları alalım üstleri ellemeyelim
- Tamamdır kardeşim ( fıs fıs sesi ) üstte baya kırık var onları da alıyorum
Sonra askerlik anıları başlar cart curt
Traş bitince aynaya bakarsın kafa dazlak olur saçı düzelteyim dersin eline saç gelmiyor o derece kısaltmış.
En son y.... yürek fön çeker saçın önünü kaldırır güzel traş ettiğini sanar
Hiçbirşey söyelemeden çıkarsın berberden ana avrat düz girersin
1774898551272.webp

Nerede yaşıyorsun? Eskişehir veya samsundaysan berber önerebilirim.
Antalya merkez kanka ona rağmen bulamıyorum düşün artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşlı berberlere gitmeyi dene yillardir yapiyordur biliyordur. Tabi absurt sac modelini yasli berberden istersen yapamayabilir o ayri bir sey.
Yasliya gitsen ayrı gence gitsen ayrı insan yaptığı işi birazda olsa çalışıcak sen o işten para kazanıyorsun model olur kesim şekilleri olur berberlik alanında çok geri kaldığımızı düşünüyorum bi tas kafa tıraşı var hiçbir marifet gerektirmeyen ondan memnun olan insanlarada anlatamazsın berberin kesemediğinide

Antalya merkez kanka ona rağmen bulamıyorum düşün artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yasliya gitsen ayrı gence gitsen ayrı insan yaptığı işi birazda olsa çalışıcak sen o işten para kazanıyorsun model olur kesim şekilleri olur berberlik alanında çok geri kaldığımızı düşünüyorum bi tas kafa tıraşı var hiçbir marifet gerektirmeyen ondan memnun olan insanlarada anlatamazsın berberin kesemediğinide
yasli dedigim uzun sure ayni isi yapmis ustalar.

Valla aynı bugün bende gittim yanları yarısından al yarısı üstler ile eşit olsun dedim tıraş sonu kare bir kafaya sahip oldum adam sayesinde, tüm yanları aldı

Kendi saçımı istediğim gibi kendim keserim. İster uzatırım ister yanları ve üstü keserim.
Berberlerde mevzu bitmez o yüzden sinirleri sağlam adam gitmeli berbere.

Geri