atk a9 air öneririmarkadaşlar kablosuz fare alacağım bütçe yaklaşık 3.5 4 arası (eğer gerçekten çok fark edecek ve fenasal değecek bir fare var ise bütçe 1k arttırılabilir sorun değil) önerilerinizi bekliyorum.
Lamzu Maya x genelde bunu çok önerirler ama wraith satıyor beğenmezseniz iade edemezsiniz razeri amazondan aldım 3 aydır kullanıyorum performans açısından süper csde çok iyipiyasanın bu bütçede en iyisi galiba? farklı bir öneriniz var mı karşılaştırma yapabilmem için
4k ya nasıl alacak ki onu 5 6k arası siyahı.Lamzu Maya x genelde bunu çok önerirler ama wraith satıyor beğenmezseniz iade edemezsiniz razeri amazondan aldım 3 aydır kullanıyorum performans açısından süper csde çok iyi
Amazonda razer ürünlerinde 500 TL indirim yapıyor sepete atınca 5230 TL'ye geliyor4k ya nasıl alacak ki onu 5 6k arası siyahı.
Ben atk blazing sky x1 v2 ultimate aldım dün daha gelmedi kargodaarkadaşlar kablosuz fare alacağım bütçe yaklaşık 3.5 4 arası (eğer gerçekten çok fark edecek ve fenasal değecek bir fare var ise bütçe 1k arttırılabilir sorun değil) önerilerinizi bekliyorum.
viper alacağım hocam teşekkürlerBen atk blazing sky x1 v2 ultimate aldım dün daha gelmedi kargoda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
x1 bende var garip bi shapesi var hantal birazBen atk blazing sky x1 v2 ultimate aldım dün daha gelmedi kargoda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com