🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Sıfır topluyorum pc. Uygun olan herşeyi alıp ram fiyatlarının eskiye yakın bir seviyeye gelmesini bekleyeceğim. Mevcut fiyatlardan almak çok saçma geliyor şu fiyatlara bak yuh ya. Arkadaşın dediği gibi gpu fiyatının üstüne satıyorlar resmen

Hocam satılmayan ürünlere yazılan fiyatların çok önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum. AM5 anakartı olan birisinin sadece işlemcisini 7800X3D 7500X3D 9700X gibi işlemcilere güncellemek varken 250K alma ihtimali olacağını sanmıyorum.
Zaten onlara hitap etmiyor 0 dan sistem kurmak isteyenler alabilir belki yanında gelen bellekler üst seviye sayılır fiyatlar normal olsaydı da bu bellek zaten pahalı olacaktı o mantıkla ucuz bellek fiyatına geliyor zaten

32 lik belleğe 10bin liranın üstü parayı sittin sene vermem. Vermeyin. Ddr4 kurun, ps5 alın, ne biliyim oturup pavyonda yiyin daha iyi:)

İntel o kadar az satılıyor ki, ram yanında promosyon oldu resmen. Üzüyor beni biraz ne bileyim.

Ben vatanın sattığı RAM lerden bile zarar etmediğini düşünüyorum, herkese RAM yolladı, hakem heyeti falan uğraştırmadı da, bilemedim. İyi çakıyorlar gibi

İntel o kadar az satılıyor ki, ram yanında promosyon oldu resmen. Üzüyor beni biraz ne bileyim.
Ramler daha az satılıyordur bence, bu yeni intellerin dual ram ile daha performanslı oluşunu kullanmak istiyorlar gibi gibi..

Aceleniz yoksa RAM almayın. RAM fiyatları düşüyor. Üreticilerin yaptığı anlaşma tarihleri NİSAN-MAYIS arası biteceği söyleniyor. Fiyatlar baya bir düşebilir.

Ram piyasasında Google dedikodularından dolayı bir afallama var, teorikte ram kullanımını çok düşürecek olan yapay zeka çalışmaları pratikte de çalışırsa fiyatlar bir miktar daha düşer. Millet gibi dibe çakılır demiyorum çünkü firmaların ram üreticileriyle yaptıkları anlaşmalardan dolayı almak zorunda olduğu ramler var ve bunlar piyasaya satılamayacağı için sadece ram krizi son buldu düşüncesiyle fiyatlar kırılır. 250K'nın 12bin TL'lik bir işlemci olduğunu düşünmüyorum, fiyatına aldanmayın. Sıfır vaziyette ilana koysanız 7-8 bin TL bandında ancak satılır. Millet bu işlemci için anakart da almak zorunda kalacağından arzı çok talebi az olacaktır.
arkadaşım 2025 yılında patlak veren ram krizinin sonsuza kadar 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 diye böyle sonsuza kadar devam edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? neden dibe çakılmasın? en basitinden yeni bir ram teknolojisi çıkar eski usül ramlere ihtiyaç kalmaz veya samsung geri bu alana yatırım yapar fiyatlar eskisinden de aşağıya düşer çünkü elde avuçta yapay zeka tarafından kullanılan o kadar fazla ram var ki hdd ve ssd farkı gibi fark yaratacak bir teknoloji geliştirilirse peynir ekmek gibi musluktan ram akar herkes elindekini çıkartmaya çalışır toplu bir şekilde çinde satış yapılır bizimkiler de türkiye pazarına sokabilmek için sürekli satın alım yapar bi bakarısn 20 binlik ram 5 bine düşmüş bunlar farklı konularda defalarca kez yaşanmış şeyler gayet olabilir

ram fiyatları çakılıcak diyorlar bu google ın çıkardığı yeni teknoloji sayesinde (ai ile ilgili) bence beklemekte fayda var.

normalde 7.000 tl edecek ram 34.000 tl ye satılıyor ama işlemci hediye yersen.

doğrudur bu arada dediğiniz, ama her halükarda ram in fiyatı hiç oynamadan işlemci alıyorsun yanına. Belki bu intel işlemci isteyen birisi vardır, yada ram i yine al işlemciyi ayrı sat işlemci tek başına 12k
Yurtdışında da 2x32 RAM kiti alana yanında Ultra 9 285K hediye veriyorlardı baya haber olmuştu. RAM fiyatları öyle çıldırdı ki işlemciyi RAMin yanına promosyon veriyorlar 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14900K dan sonra normalde Intel bile alınmaz da işte yılların itibarı bir bitmedi bir de arada gercekten cok ucuz oluyolar o zaman alınır.
O mantıkla bakarsak FX serisi zamanında berbat çıktı diye Ryzen de almayalım, 14900K da bazı sorunlar vardı ve telafi edildi asıl neden intel alınmıyor onu anlamıyorum. Valorantta CS de verdiği FPS ye bakarak sistem alanlar dışında İntel hem daha güçlü hem daha stabil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim, ama güzel bir indirim olduğunu düşündüğüm bir şey buldum.
Aşağıdaki linkte ram'in tekli fiyatı ile işlemci ile beraber alındığında ki fiyatı aynı, burada bir hata mı var bilmiyorum ama işlemci bedavaya geliyor gibi algıladım ben.
Ram en ucuz sinerjide satılıyor yine tek olarak, fakat avantajlı paket gibi bişey yapmışlar yine aynı fiyat yanında işlemci hediye :D

Ram linki;

Ram+İşlemci linki;
Bu da iyi bence.

Son düzenleme:
O mantıkla bakarsak FX serisi zamanında berbat çıktı diye Ryzen de almayalım, 14900K da bazı sorunlar vardı ve telafi edildi asıl neden intel alınmıyor onu anlamıyorum. Valorantta CS de verdiği FPS ye bakarak sistem alanlar dışında İntel hem daha güçlü hem daha stabil.
Sorun 14900k değil 14900k' nın güncel işlemcilerden iyi bile olması 200K serisi güçsüz oyunda

Ben vatanın sattığı RAM lerden bile zarar etmediğini düşünüyorum, herkese RAM yolladı, hakem heyeti falan uğraştırmadı da, bilemedim. İyi çakıyorlar gibi
hazır sistemlerde eski fiyattan fatura kesiyolar, tabii ki güzel çakıyolar, bu tarz kriz fırsatlarında köpek gibi kar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri