Benim gibi birisinin afganistan'a gitmesi mantıklı mı?

Hocam siz fark etmeseniz bile bu depresyon işte. Bu olaylar şuan sizin için çok büyük bir engel gibi geliyor fakat emin olun değil. Her şeyin bir çözümü vardır. Şehrinizden ayrılmak mı istiyorsunuz o zaman ayrılın. Tabii kolay olmayacak biliyorum nerede yaşayacaksın, ne iş yapacaksın bunlar hep kafanı yoran şeyler fakat 1-2 yıl dişini sıkıp düzenini kurduğunda rahatlayacaksın. Şehir değiştirmek ülke değiştirmekten çok daha kolay. Yüksek lisans ile başka bir şehirde üniversite okuyabilirsin mesela. Kaç yaşına gelmişsin ailen seni daha ne kadar tutabilir?
Gerçek depresyon ben depresyonda değilim dediğindir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şehir değiştirme imkanım olacağını sanmıyorum usta,ailemde güven sorunum var,onlar bana güvenmiyorum ben de onlara güvenemiyorum,1.4 206 sürmeme izin verenler önceden düzgün kesmemişim diye tırnak kesmeme izin vermedi düşünebiliyor musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

depresyon olduğundan değil ama kendi şehrimde sıkıştım,nasıl çıkacağımı bilmiyorum
Tuhaf bi ilişki oluşmuş aranızda maalesef

daha bu son bayramda anaannemdeydik babam kötü bir huyumu anlatıp şaka yaptı herkesin ortasında ve herkes de buna güldü,bir insan evladını böyle şaka malzemesi yapar mı
şu olay bizdede var , yani anlamadım konuşacak bir şey mi kalmadı oğlunu eleştiriyorsun akrabalar yanında rencide ediyorsun bende baktım yok böyle olmuyor bende aynı karşılık vermeye başladım o beni rencide ediyor bende konuşulan konuda direk onu ortaya atıyorum bildiğin soğuk savaşa dönüyor tabi yinede hoşuma gitmiyor diye anaya şikayet ediyorduk en başından beri beni haklı buluyordu zaten sonra evde iç savaş çıktı - ve kazandım 1 yıldır kafa rahat

Millet avrupa kanada kuzey ulkesine gitmek ister sen afganistan diyorsun. Ne iciyonuz.

Geri