🔥İndirim Domino's Bugüne Özel %40 İndirim [CEPTE40]

Trendyol Go fiyatlarıyla aynı, kuponun üst limiti 300TL.

E ben 3 tane orta boya 475 tl verdim xd?
Sadece bi pizzayı özelleştirdim+55tl
Biz sık sık alıyoruz uygulamadan bakarak 3 orta boy hep o civarlarda. Birkaç haftada bir 20-30tl zam yapıyorlar. Şu anda 3 orta boy superos(bol malzemostan farksız sayılır) 480 oluyor trendyolda. Geçen hafta falan 460 olması lazım. Migros yemekte de indirim oluyordu bu ay boyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz sık sık alıyoruz uygulamadan bakarak 3 orta boy hep o civarlarda. Birkaç haftada bir 20-30tl zam yapıyorlar. Şu anda 3 orta boy superos(bol malzemostan farksız sayılır) 480 oluyor trendyolda. Geçen hafta falan 460 olması lazım. Migros yemekte de indirim oluyordu bu ay boyu
Ayıboğan fiziği verileridir bu arada %100 doğru

tşk ederim evde tekim diye söylüyorum fakat bol malzemos ya benim bölgemde çok bozulmuş içi bomboş geliyor eskiden harikaydı, 2 bolmalzemos + patates eklemek zorunda kaldım min. sepet 350tl. bu şekilde 351'e alıyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayıboğan fiziği verileridir bu arada %100 doğru
Öylesine indirimsiz aldık o zaman hocam yiyelim bari :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar dominostan pizza alırken asla ama asla süperix almayın alırsanız bol malzemos veya konyalım falan yaptırın ve KESİNLİKLE ince hamur yaptırmayın KLASİK hamur yaptırın inanılmaz lezzet farkı var arada.

paylaşandan allah razı olsun 2 tane klasik hamur bol mazemos yedim birazdan derin bir uykuya yatacağım
2 gün yemek yeme anca erir hocam. İş ve durgun hayat derken 10 kilo falan aldım yaşıma yakışmayan iğrenç bir göbeğe sahibim artık.

Pizzaları o kadar ince ve küçük ki pizza lazzadan aldığım 2 orta boy burdan aldığım 3 orta boydan daha doyurucu
pizza lazza türk markası diye biliyorum. hamurları hep kalın ve doyurucu. domınos un bi TR de ki pizzalarına bakın birde yurtdısında ki. arada 10 kat fark var.

Geri