Biz sık sık alıyoruz uygulamadan bakarak 3 orta boy hep o civarlarda. Birkaç haftada bir 20-30tl zam yapıyorlar. Şu anda 3 orta boy superos(bol malzemostan farksız sayılır) 480 oluyor trendyolda. Geçen hafta falan 460 olması lazım. Migros yemekte de indirim oluyordu bu ay boyuE ben 3 tane orta boya 475 tl verdim xd?
Sadece bi pizzayı özelleştirdim+55tl
Ayıboğan fiziği verileridir bu arada %100 doğruBiz sık sık alıyoruz uygulamadan bakarak 3 orta boy hep o civarlarda. Birkaç haftada bir 20-30tl zam yapıyorlar. Şu anda 3 orta boy superos(bol malzemostan farksız sayılır) 480 oluyor trendyolda. Geçen hafta falan 460 olması lazım. Migros yemekte de indirim oluyordu bu ay boyu
Öylesine indirimsiz aldık o zaman hocam yiyelim bariBiz sık sık alıyoruz uygulamadan bakarak 3 orta boy hep o civarlarda. Birkaç haftada bir 20-30tl zam yapıyorlar. Şu anda 3 orta boy superos(bol malzemostan farksız sayılır) 480 oluyor trendyolda. Geçen hafta falan 460 olması lazım. Migros yemekte de indirim oluyordu bu ay boyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayıboğan fiziği verileridir bu arada %100 doğru
Yani trendyolda sürekli olan kuponla aynı fiyat bir şey değişmedi aslında. Ama trendyolda alsan go puan da alırdınÖylesine indirimsiz aldık o zaman hocam yiyelim bari![]()
2 gün yemek yeme anca erir hocam. İş ve durgun hayat derken 10 kilo falan aldım yaşıma yakışmayan iğrenç bir göbeğe sahibim artık.paylaşandan allah razı olsun 2 tane klasik hamur bol mazemos yedim birazdan derin bir uykuya yatacağım
ramazandan çıktıktan beri göbek benimle ozempic yapacaz artık2 gün yemek yeme anca erir hocam. İş ve durgun hayat derken 10 kilo falan aldım yaşıma yakışmayan iğrenç bir göbeğe sahibim artık.
pizza lazza türk markası diye biliyorum. hamurları hep kalın ve doyurucu. domınos un bi TR de ki pizzalarına bakın birde yurtdısında ki. arada 10 kat fark var.Pizzaları o kadar ince ve küçük ki pizza lazzadan aldığım 2 orta boy burdan aldığım 3 orta boydan daha doyurucu
siz hiç klasik hamur büyük boy konyalım tipi pizza yediniz mi dominostan?artık salçalı ekmekten farkı yok.