Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 884
Stabil 4.5 g bence yeterli
TT datçada 180 verdi 4.5 ile zaten 100 dalan alıyordum kaldı ki günlük kullanımda hiçbir fark hissettirmedi bende kapattım.Benim yaşasığım yerde 5g testi bu şekilde sizlerde durum nasıl ?
Hangi sağlayıcı ve şehir şeklinde yazarsanız daha net sonuçlar elde edebiliriz.
Vodafone hatay dörtyol
Benim sonucuma göre ben daha 4g yi tam alamıyorum![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
![]()
4.5G ile saatine göre 200-400 arası alıyorum ama 5G kurmamışlar buraya çekmiyorBenim yaşasığım yerde 5g testi bu şekilde sizlerde durum nasıl ?
Vodafone hatay dörtyol
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
![]()
Adam 5g yi de aşmış
Coğrafya kaderdir ülke içinde bile etkili
Konu sadece hız değil. 5g nin çekmesi için baz istasyonuna çok daha yakın olmanız lazım. Malatyada yaşıyorum doğru düzgün hiçbir yerde çekmiyo. Daha fazla internet yiyo ve daha da önemlisi telefon cayır cayır yanıyo. S25 ultra kullanıyorum dün mobil veride takıldım full. Başta farkına da varmadım bi baktım telefon ısınmış yanıyo. Geri 4.5g ge çektim en azından ısınmıyo çekiyo ve paketi sömürmüyoBenim yaşasığım yerde 5g testi bu şekilde sizlerde durum nasıl ?
Vodafone hatay dörtyol
![]()