1tlye peçete bile yerimBuradan bir şey almayın baharat basıp iteliyorlar. Saglıgınızdan olursunuz
Size yalan söylüyorsunuz demedim sadece merak ettim o kadar.Hocam niye yalan söyleyelim ekteki görsele bakabilirsiniz
Yani saat 7 de yok muBende aldım akşamı seçip, bilgi doğru sadece 2000 stok çok az olduğu için hemen bitmiş
Kendileri patlar o zamandasanki bozuk tavukları elden çıkarmak için gibi ama güzel yinede
Demek istediğim ileri saatli sipariş verdim hazırlanıyor şuan, akşam yeniden olcak ama bir hesap sadece bir kere faydalanabiliyorSize yalan söylüyorsunuz demedim sadece merak ettim o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani saat 7 de yok mu
Hocam alt sepet tutarı 200tl bunu alırken alt limite yakalanmadınız mıDemek istediğim ileri saatli sipariş verdim hazırlanıyor şuan, akşam yeniden olcak ama bir hesap sadece bir kere faydalanabiliyor
Arkadaşlar ben de aldım sabah ki indirimden. Alt limit sorunu yaşanmıyor 540 tl normal fiyat olarak görünüyor ödeme kısmında direkt 1 tl ye düşüyor. Kampanya şartlarını ona göre düzenlemişler. Hiçbir koşula takilmadan 1 tl ye alabildik.Hocam alt sepet tutarı 200tl bunu alırken alt limite yakalanmadınız mı