Öneri NİSAN 2026 Hangi 5070 Markası alınır?

Arkadaşlar, sorum başlıkta da olduğu gibi: Çok yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum. Orta fiyat seviyesinde en mantıklı model hangisidir?

36 bin TL’ye PNY markalı RTX 5070 alınır mı? ASUS Dual modeli ise 39 bin TL olmuş, ama Dual için bu fiyat bana fazla geldi.

Sıcaklık konusunda iyi olan ve fiyat/performans açısından üzmeyecek RTX 5070 modeli sizce hangisidir?
rtx 5070 e 34-35 den fazlası paranı çöpe atmak ile aynı ayar çünkü aynı paraya çok daha iyi 9070xt alıyorsun ki 9070xt nin rakibi 5070ti

rtx 5070 e 34-35 den fazlası paranı çöpe atmak ile aynı ayar çünkü aynı paraya çok daha iyi 9070xt alıyorsun ki 9070xt nin rakibi 5070ti
Biliyorum hocam da hayatım boyunca AMD kart kullandım. DLSS’i merak ediyorum, MFG falan da denemek istiyorum. O yüzden NVIDIA’ya geçmek istiyorum yani. Model öneriniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum.

Biliyorum hocam da hayatım boyunca AMD kart kullandım. DLSS’i merak ediyorum, MFG falan da denemek istiyorum. O yüzden NVIDIA’ya geçmek istiyorum yani. Model öneriniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum.
34-35 e ne geliyorsa alabilrisinz hatta vatan indirimlerini bekleyin bazen msı ventus serisini 34 e veriyorlar ara ara takip et onu çek

Derdim üst tier olması değil hocam sıcaklık ve ses anlamında üzmese yeterli.
Post automatically merged:

Alacaktım fakat stoğu bitti maalesef
PNY AL OZAMAN

Geri