🔥İndirim Dünyaca ünlü ayakkabı markalarında indirim var göz atın derim

Bazen gerçekten iyi indirimler oluyor ama çoğu ürünün fiyatı genelde hepsiburada yada trendyolda da aynı fiyatı satılıyor satıcı occasion o sitelerde.Kendi sitelerinden alırsanız gerçekten para iadesi sıkıntı 2 ay boyunca ürünü göndereceklerini söylediler sonra ürünü tedarik edemedik diyerek para iadesi yapalım dediler o da olmadı en son mail yoluyla ulaştım ibana gönderdiler parayı.Toplam 4 ay falan sürdü ama 2 gün sonra teslim edilen siparişlerimde oldu yani biraz şans işi

1775161397944.webp

Benim birkaç alışverişim oldu, sorun yaşamadım.

bulaşmayın.

En son 8-9 sene önce alışveriş yapmıştım. O zamanlar için konuşmak gerekirse güvenilir ve sorunsuzdu. lacoste için occasion outlete göre fiyatları daha uygundu. öyle sahte yada defolu ürünler değildi. site yılda bir kaç kez açılırdı önce vip üyeler alışveriş yapardı kalanı normal üyeler alırdı. ortalama 1 hafta içinde teslim ediliyordu. şuanda durumu nedir bilmiyorum ama

eren perakendeye ait fashfed üzerinden birkaç kez alısveriş yaptım hızlı kargo /orjinal ürün/ve iade sürecinde sıkıntı yaşamadım. Şimdi de sanal çadır deniyorum 5-14gün kargoya verme süresi belirtilmiş (tahminimce yoğunluktan), bakalım hayırlısı.

22539.webp

Arkadaşlar indirim falan yok bu ayakkabının kendi fiyatı buydu zaten hiç ilgilenmeyin büyük ihtimalle satılmayan ellerinde kalan saçma ayakkabılara satılsın diye indirim yaptılar

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar indirim falan yok bu ayakkabının kendi fiyatı buydu zaten hiç ilgilenmeyin büyük ihtimalle satılmayan ellerinde kalan saçma ayakkabılara satılsın diye indirim yaptılar
hocam bu ürün konusunda haklı olabilirsin ama ben 2 tane new balance 408 çektim biri siyah biri beyaz 2800 e 3200 fiyatları gerçekten indirimli 530 ve 740 new balance fiyatları da normal indirimsiz hal gibi bir tık hak veriyorum. Nb'leri uzun zamandır takip ediyordum hatta çok daha fazla indirime girenleri vardı ama numara kalmamıştı, 3-4 saattir sitede geziyorum gerçekten büyük indirimler de var. Faydalanacak arkadaşları da korkutmayalım

edit:+ bir site daha keşfettim ne kadar güvenilir bilmiyorum ama orda da iyi indirimler var https://www.brandys.com.tr/

Geri