Android Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Başka hangi markanın şarj protokolü rehberini hazırlamamı istersiniz?

• Apple

• Xiaomi

• Honor, Huawei

• Oppo, Vivo

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Samsung telefonların kutusundan 60W/3A kablo çıkıyor. Telefonunuzun SFC 2.0 45W modu için uyumlu.
anladım hocam.
birde bu telefona adaptör alacağım.
Acefast 45W PD 550 lira
UGREEN Nexode 45W şuan indirimle 800
Belkin WCA013 45W 650 lira
Baseus PicoGO 45w 1050 lira
Baseus GaN2 Lite 65w 1009 Lira

bu adaptörleri gözüme kestirdim. belkin tek type c girişli.
hani olurda seyahate felan gidersek o tür durumlarda aynı anda iki cihaz dolum da yapabilsin, ve normaldede işimi yeterli yapsın istiyorum. bu adaptör piyasası kafayı yemiş durumda bu gün 700 olan ürün bir bakıyorsun haftaya 1100 olmuş yada 2 ye katlamış.

yukardaki ürünlerden en fiyatının hakkını vereni yada sizin tavsiye edeceğiniz hangisi.

ugreen nexode alsam tavsiye edermisiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendisi kısıyor zaten şarj hızını şarj yüzdesi yükseldikçe hatta mindustry hocam bi tane grafik atmıştı s26 ultra için olanınkini s25 ultra da ona benzerdir yani yapmaz
eğer piliniz günü çok rahat çıkartıyorsa 20-80 pil arasında kullanmanız en sağlıklısı, yanında hızlı şarj kalabilir
20-80 yetmiyorsa 20-85 ya da 20-90 kullanabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
teli yeni alınca şarj döngüsünü üst limit olarak %80 de sabitlemek daha mı iyi. ben %90 yapmıştım. aynı şey tablet içinde geçerli sanırım. o zaman tabletide %80 e çekeyim.

kendisi kısıyor zaten şarj hızını şarj yüzdesi yükseldikçe hatta mindustry hocam bi tane grafik atmıştı s26 ultra için olanınkini s25 ultra da ona benzerdir yani yapmaz
eğer piliniz günü çok rahat çıkartıyorsa 20-80 pil arasında kullanmanız en sağlıklısı, yanında hızlı şarj kalabilir
Alıntıyı görüntüle
teli yeni alınca şarj döngüsünü üst limit olarak %80 de sabitlemek daha mı iyi. ben %90 yapmıştım. aynı şey tablet içinde geçerli sanırım. o zaman tabletide %80 e çekeyim.

Alıntıyı görüntüle

Son düzenleme:
anladım hocam.
birde bu telefona adaptör alacağım.
Acefast 45W PD 550 lira
UGREEN Nexode 45W şuan indirimle 800
Belkin WCA013 45W 650 lira
Baseus PicoGO 45w 1050 lira
Baseus GaN2 Lite 65w 1009 Lira

bu adaptörleri gözüme kestirdim. belkin tek type c girişli.
hani olurda seyahate felan gidersek o tür durumlarda aynı anda iki cihaz dolum da yapabilsin, ve normaldede işimi yeterli yapsın istiyorum. bu adaptör piyasası kafayı yemiş durumda bu gün 700 olan ürün bir bakıyorsun haftaya 1100 olmuş yada 2 ye katlamış.

yukardaki ürünlerden en fiyatının hakkını vereni yada sizin tavsiye edeceğiniz hangisi.

ugreen nexode alsam tavsiye edermisiniz.

Acefast 45W SFC 2.0 45W destekler mi bilmiyorum. Henüz S25 serisinde deneyen olmadı.

Ugreen Nexode 45W 5-16V;3A PPS profilini desteklemediği için 5A kablo almanız gerekeceği için tavsiye etmem.

Baseus Gan 2 Lite 65W, SFC 2.0 45W modunu desteklemiyor. Telefonunuzu en fazla SFC 27W hızında şarj eder.

Baseus PicoGo 45W ve Belkin WCA013 45W telefonunuzla uyumlu.

Bence bu aralar en fiyat performans şarj aleti Lenovo 68W şarj aleti. 100W kablo ile birlikte 1000 TL'ye satılıyor.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...nda-bilmeniz-gerekenler.1213162/post-10944846

Belki yakınınızdaki Mediamarkt mağazasında varsa 850 TL'ye de alabilirsiniz.

Acefast 45W SFC 2.0 45W destekler mi bilmiyorum. Henüz S25 serisinde deneyen olmadı.

Ugreen Nexode 45W 5-16V;3A PPS profilini desteklemediği için 5A kablo almanız gerekeceği için tavsiye etmem.

Baseus Gan 2 Lite 65W, SFC 2.0 45W modunu desteklemiyor. Telefonunuzu en fazla SFC 27W hızında şarj eder.

Bence bu aralar en fiyat performans şarj aleti Lenovo 68W şarj aleti. 100W kablo ile birlikte 1000 TL'ye satılıyor.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...nda-bilmeniz-gerekenler.1213162/post-10944846

hocam bende iphonelar hakkında böyle bir konu yapacağımda yapabilir miyim acaba bi sorayım dedim

3 model de tek çıkışlı. eminim lenovo en iyisidir, lakin tek çıkış olduğundan ve cihaz olarak 45w boşa çıktığından belkin de sanırım işimi görecektir.

2/3 çıkışlı cihazlarda 45/65/67/100 w alternatifi olarak üst limit 1200-1300 lira olacak şekil s25fe ve üzerini protokol olarak destekleyen model varmı tavsiye edebileceğiniz.

ilave not:
Belkinin şu 67w lık ürünü uyumlumudur. lenovoya göre yorumunuz ne olur.

Son düzenleme:
3 model de tek çıkışlı. eminim lenovo en iyisidir, lakin tek çıkış olduğundan ve cihaz olarak 45w boşa çıktığından belkin de sanırım işimi görecektir.

2/3 çıkışlı cihazlarda 45/65/67/100 w alternatifi olarak üst limit 1200-1300 lira olacak şekil s25fe ve üzerini protokol olarak destekleyen model varmı tavsiye edebileceğiniz.

ilave not:
Belkinin şu 67w lık ürünü uyumlumudur. lenovoya göre yorumunuz ne olur.
Ben de Belkin 67W modelini önerecektim. Telefonunuzla uyumlu. Çift port için daha iyi bir alternatif bulamadım. Güvenilir satıcılardan alın.

Samsun tab s9 cihazımda şimdi denedim hocam. Süper hızlı sarj 2.0 destekliyor hocam 5a kabloyla denedim bu arada.

Cihazın malzeme kaliteside oldukça güzel geldi bana 450 lira civarına almıştım iyi ki almışım bu cihazı.

Samsun tab s9 cihazımda şimdi denedim hocam. Süper hızlı sarj 2.0 destekliyor hocam 5a kabloyla denedim bu arada.

Sağ olun. S25+, Tab S11 gibi 3A kablo ile de 45W modunda şarj olabilen yeni Samsung cihazları da destekliyor mu? Bence uygun fiyatlı olduğu için birçok insan Samsung SFC 2.0 45W destekliyor mu merak ediyordur. Tespit ettiğiniz uyumluluk bilgilerini Acefast 45W sıcak fırsat konunuza ekler misiniz? Ya da yeni bir inceleme konusunu da hak ediyor.

Sağ olun. S25+, Tab S11 gibi 3A kablo ile de 45W modunda şarj olabilen yeni Samsung cihazları da destekliyor mu? Bence uygun fiyatlı olduğu için birçok insan Samsung SFC 2.0 45W destekliyor mu merak ediyordur. Tespit ettiğiniz uyumluluk bilgilerini Acefast 45W sıcak fırsat konunuza ekler misiniz? Ya da yeni bir konuyu da hak ediyor.
Hocam elimde tab s11 veya s26 serisi yok nasıl deneyeceğim bilemiyorum ? Bu teknoloji tab s10 plus için geçerliyse o şekilde deneyebilirim. Dediğinizi gibi yeni bir konu açacağım biraz daha test edeyim fikriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam ayrıca.

Hocam elimde tab s11 veya s26 serisi yok nasıl deneyeceğim bilemiyorum ? Bu teknoloji tab s10 plus için geçerliyse o şekilde deneyebilirim. Dediğinizi gibi yeni bir konu açacağım biraz daha test edeyim fikriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam ayrıca.

Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor.

Emin olmak için ayarlar/tablet hakkında/durum bilgisi menüsünde en altta değerlendirilen kısmını kontrol edebilirsiniz. 15V;3A yazıyorsa 60W/3A kablo SFC 2.0 modu için uyumlu olur. Sadece 10V;4.5A yazıyorsa SFC 2.0 için 100W/5A kablo kullanmanız gerekir.

Eğer Type-C test cihazınız falan yoksa incelemenizde BatteryOne uygulaması yardımcı olabilir. Ekran kapalıyken zamana bağlı Watt grafiğini çizebiliyor. Yaklaşık 5W eksik ölçüyor ama iş görür. Örnek ekran görüntüsü ekte.

Ekler

• 1000019388.webp
    1000019388.webp
    69.4 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor.

Emin olmak için ayarlar/tablet hakkında/durum bilgisi menüsünde en altta değerlendirilen kısmını kontrol edebilirsiniz. 15V;3A yazıyorsa 60W/3A kablo SFC 2.0 modu için uyumlu olur. Sadece 10V;4.5A yazıyorsa SFC 2.0 için 100W/5A kablo kullanmanız gerekir.

Eğer Type-C test cihazınız falan yoksa incelemenizde BatteryOne uygulaması yardımcı olabilir. Ekran kapalıyken zamana bağlı Watt grafiğini çizebiliyor. Yaklaşık 5W eksik ölçüyor ama iş görür. Örnek ekran görüntüsü ekte.
Teşekkürler hocam müsait zaman gereken testleri yapıp konu açacağım tavsiyeleriniz için sağ olun.

Geri