Gelişimim etkilenmişmidir

Notghost

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar 16-17 yaşlarında yeme bozukluğu yaşadım az yeme acaba gelişimim etkilenmişmidir ne kadar sürdüğü hakkında fikrim yok 174 boy 59-60 kg ya kadar düşmüştüm başlangıçta obezdim hızlı vereyim diye başlamıştı

Yaş kilo boy normal. Bez zaten 175 boydayım :D 75 kilo 32 yaş

Sanırım gelişemedim size göre :D

Bu böyle bizim cevaplayabileceğimiz bir soru değil. Fakat babanla aynı boylardaysan, cinsel organında bir sorun yoksa(boyu ve işlevi konusunda) çok kafaya takma. Boyunda gayet ideal. Sağlıklı bir şekilde 5-6 kilo alabilirsen daha iyi olur ama.

Arkadaşlar 16-17 yaşlarında yeme bozukluğu yaşadım az yeme acaba gelişimim etkilenmişmidir ne kadar sürdüğü hakkında fikrim yok 174 boy 59-60 kg ya kadar düşmüştüm başlangıçta obezdim hızlı vereyim diye başlamıştı
hocam illaki hormonlarına o zamanlar negatif etkisi olmuştur ama takılacak bir şey değil şuan düzgün beslenmeye bak. 13 lü yaşlarımda pandemi nedeniyle evde akşama kadar oyun oynayıp genelde fast food tüketiyordum bayada tombul yanaklı bir şey olmuştum hatta. 15 yaşımda spora başladım protein ağırlıklı beslendim halada aynı şekil 18 yaşımdayım. 3 senedir beslenmeme dikkat ediyorum. şuan iyi bir vücudum var. kanımdaki tüm değerlerede baktırdım yakın zamanda sağlıklı beslenmenin getirisi olarak değerlerim güzel çıktı. Diyeceğim geçmişi düzeltemezsin ama şuanki halin ve geleceğin senin elinde. Sağlıklı beslenmeye bak mümkünse sigaradan uzak dur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaş kilo boy normal. Bez zaten 175 boydayım :D 75 kilo 32 yaş

Sanırım gelişemedim size göre :D
boy genetik olduğu için çokta bir şansımız yok malesef. Bende 18 yaşımdayım 178im mesela. Tamamen genetik ha belki pandemi vb olmasa yine 13 lü yaşlarımda evde yatmak yerine en basitinden sürekli top falan oynayan enerjik biri olsam belki boyum 181 falanda olabilirdi. yapacak bir şey yok

Geri