🔥İndirim Asus PG27UCDM 4K 240Hz Oled Monitör 46.169₺(Amazon Depo)

Depo ürünü monitörler için garanti süresi ne kadar oluyor mesela asus 3 yıl garanti veriyor geçerli oluyor mu bana müşteri temsilcisi amazon 1 yıl garanti veriyor dedi

Depo ürünü monitörler için garanti süresi ne kadar oluyor mesela asus 3 yıl garanti veriyor geçerli oluyor mu bana müşteri temsilcisi amazon 1 yıl garanti veriyor dedi
ikiside oluyor ben sordum ürün garantisi devam ediyorsa onun kadar, 1 yıldan az sa amazon 1 yıl ek garanti veriyor.

İade edilmiş monitör işi oldukça riskli

Bende 1 Nisan da samsung g8 g81sf oled monitör aldım amazondan ekranı leş gibi geldi depo ürünü almadım sıfır aldım

Denemek için MSI aldım Oled furyasını merak etmiştim fuya olacak kadar varmış. Bilerek 2. ele düşmüş ürün aldım depodan ter temiz çıktı ürün.

Bütçe varsa OLED kesinlikle deneyimlenmeli
Post automatically merged:

Bende 1 Nisan da samsung g8 g81sf oled monitör aldım amazondan ekranı leş gibi geldi depo ürünü almadım sıfır aldım

Ona rağmen vay be

Bütçe varsa OLED kesinlikle deneyimlenmeli
Post automatically merged:

Ona rağmen vay be
Oled güzel bir deneyim. Fakat ekranın zor temizlenmesi çok dikkat istemesi de eksi yönü çocuk falan yoksa malına önem gösteren temiz kullanan biri için sorun olmaz

Oled güzel bir deneyim. Fakat ekranın zor temizlenmesi çok dikkat istemesi de eksi yönü çocuk falan yoksa malına önem gösteren temiz kullanan biri için sorun olmaz

Bende kedi bile var yanindan 1 dk ayrilimiyor

Oled yanma sorunu devam ediyor mu bilmiyorum ama bu riskten dolayı miniled veya quantum dot tercih edilmesi daha iyi değil mi ?

Geri