sende iyi fiyata almışsın o günden beri hiç düşmedi oralara heralde depoda falanEvet benimki de ölü pikselli diye 37'ye satılmıştı.
Ölü piksel falan çıkmadi.
sende iyi fiyata almışsın o günden beri hiç düşmedi oralara heralde depoda falanEvet benimki de ölü pikselli diye 37'ye satılmıştı.
Ölü piksel falan çıkmadi.
Bence de hocam gerçekten çok iyi monitörşuanda paranın alabileceği en iyi monitördür.
ikiside oluyor ben sordum ürün garantisi devam ediyorsa onun kadar, 1 yıldan az sa amazon 1 yıl ek garanti veriyor.Depo ürünü monitörler için garanti süresi ne kadar oluyor mesela asus 3 yıl garanti veriyor geçerli oluyor mu bana müşteri temsilcisi amazon 1 yıl garanti veriyor dedi
Denemek için MSI aldım Oled furyasını merak etmiştim fuya olacak kadar varmış. Bilerek 2. ele düşmüş ürün aldım depodan ter temiz çıktı ürün.İade edilmiş monitör işi oldukça riskli
Denemek için MSI aldım Oled furyasını merak etmiştim fuya olacak kadar varmış. Bilerek 2. ele düşmüş ürün aldım depodan ter temiz çıktı ürün.
Bende 1 Nisan da samsung g8 g81sf oled monitör aldım amazondan ekranı leş gibi geldi depo ürünü almadım sıfır aldım
Oled güzel bir deneyim. Fakat ekranın zor temizlenmesi çok dikkat istemesi de eksi yönü çocuk falan yoksa malına önem gösteren temiz kullanan biri için sorun olmazBütçe varsa OLED kesinlikle deneyimlenmeli
Post automatically merged:
Ona rağmen vay be
Oled güzel bir deneyim. Fakat ekranın zor temizlenmesi çok dikkat istemesi de eksi yönü çocuk falan yoksa malına önem gösteren temiz kullanan biri için sorun olmaz
O zaman TV ekran koruyucuları var monitör içinde onlardan alınabilirBende kedi bile var yanindan 1 dk ayrilimiyor