Mekanik anahtarların ömrü membran anahtarlardan daha uzundur. Genel build kalitesi ve fonksiyonları dolayısıyla F75 ezici üstün.Biri membrane diğeri mekanik
3k verıceksen mchose g75 pro al hocamArkadaşlar, Aula F75 mi daha iyi yoksa Apex 3 tkl mi? Fiyat olarak birbirine yakınlar. Biri membrane diğeri mekanik fakat genel olarak hangisi daha iyi?
F75 klavyede de her zaman indirim olmuyor malesef. Manyetik öneriniz nedir? Bütçe olarak 2-3k arası ayırmak istiyorum.Aula f75 in indirim olmadıkça alınacak bi klavye olduğunu düşünmüyorum şahsen 2,5 3k etmez kalitelidir orası ayrı ama o fiyata manyetik almak çok daha cazip geliyor.
O klavye 3k üstüymüş, o kadar çıkmak istemiyorum.3k verıceksen mchose g75 pro al hocam
Mekanik olan herhangi bir şeyin bozulma ihtimali daha yüksek. Membran'ın yapısı gereği bozulması daha zor. Kim mekanik daha uzun ömürlü diyorsa ezbere konuşuyordur.Mekanik anahtarların ömrü membran anahtarlardan daha uzundur. Genel build kalitesi ve fonksiyonları dolayısıyla F75 ezici üstün.
Ben olsam F75 alırdım.Arkadaşlar, Aula F75 mi daha iyi yoksa Apex 3 tkl mi? Fiyat olarak birbirine yakınlar. Biri membrane diğeri mekanik fakat genel olarak hangisi daha iyi?
Bu kağıt üzerinde öylede ben anlamıyorum mekanikler daha çabuk arızalanıyor. Mekaniklere bakım yapmazsanız bence ömrü membrane'den kısa. Benim kullandığım mekanik klavyelerde şahsen hep böyle oldu.Mekanik anahtarların ömrü membran anahtarlardan daha uzundur. Genel build kalitesi ve fonksiyonları dolayısıyla F75 ezici üstün.
Aula win60he veya madlions mad60hr seç birini üzmez ikisi de.F75 klavyede de her zaman indirim olmuyor malesef. Manyetik öneriniz nedir? Bütçe olarak 2-3k arası ayırmak istiyorum.
Post automatically merged:
O klavye 3k üstüymüş, o kadar çıkmak istemiyorum.
Kağıt üstüne 50 milyon 60 milyon yazan her switchin ömrü bu kadar değildir her marka kafasına göre switch üretip kafasına göre sayı koyuyor lakin yağlı ve bakımı yapılmış switchler uzun süre dayanır. Malzeme kalitesinin ne kadar dayanıklı olduğu da önemliBu kağıt üzerinde öylede ben anlamıyorum mekanikler daha çabuk arızalanıyor. Mekaniklere bakım yapmazsanız bence ömrü membrane'den kısa. Benim kullandığım mekanik klavyelerde şahsen hep böyle oldu.