Öneri APEX 3 TKL or AULA F75

izmir35

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
3000
Arkadaşlar, Aula F75 mi daha iyi yoksa Apex 3 tkl mi? Fiyat olarak birbirine yakınlar. Biri membrane diğeri mekanik fakat genel olarak hangisi daha iyi?

3k verdikten sonra ak820 almak daha iyi bence

Aula f75 in indirim olmadıkça alınacak bi klavye olduğunu düşünmüyorum şahsen 2,5 3k etmez kalitelidir orası ayrı ama o fiyata manyetik almak çok daha cazip geliyor.

Aula f75 in indirim olmadıkça alınacak bi klavye olduğunu düşünmüyorum şahsen 2,5 3k etmez kalitelidir orası ayrı ama o fiyata manyetik almak çok daha cazip geliyor.
F75 klavyede de her zaman indirim olmuyor malesef. Manyetik öneriniz nedir? Bütçe olarak 2-3k arası ayırmak istiyorum.
Post automatically merged:

3k verıceksen mchose g75 pro al hocam
O klavye 3k üstüymüş, o kadar çıkmak istemiyorum.

Mekanik anahtarların ömrü membran anahtarlardan daha uzundur. Genel build kalitesi ve fonksiyonları dolayısıyla F75 ezici üstün.
Mekanik olan herhangi bir şeyin bozulma ihtimali daha yüksek. Membran'ın yapısı gereği bozulması daha zor. Kim mekanik daha uzun ömürlü diyorsa ezbere konuşuyordur.

Arkadaşlar, Aula F75 mi daha iyi yoksa Apex 3 tkl mi? Fiyat olarak birbirine yakınlar. Biri membrane diğeri mekanik fakat genel olarak hangisi daha iyi?
Ben olsam F75 alırdım.

Manyetik switch alırdım, manyetik switchler daha uzun ömürlü oluyor. Hem basım ömrü uzun hem yapısından dolayı çift basma sorunu daha az yaşanıyor. Ayrıca Gaminggen, Wraith gibi sitelerde manyetik switch alternatifleri daha çok satılıyor. Mekanik klavye getirip satanların en büyük sıkıntısı, yedek switch satmıyorlar. Ürün bozuldu mu yenisini ala itiyor.

Gaminggen kendi ürettirdiği ürün bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi ürünlerden.

Tabii bütçemi artırırım diyorsan ileriye yönelik W75 V2 gibi kasası daha kaliteli ürünler de alınabilir. Keza switchleri de daha iyi.

Mekanik anahtarların ömrü membran anahtarlardan daha uzundur. Genel build kalitesi ve fonksiyonları dolayısıyla F75 ezici üstün.
Bu kağıt üzerinde öylede ben anlamıyorum mekanikler daha çabuk arızalanıyor. Mekaniklere bakım yapmazsanız bence ömrü membrane'den kısa. Benim kullandığım mekanik klavyelerde şahsen hep böyle oldu.

F75 klavyede de her zaman indirim olmuyor malesef. Manyetik öneriniz nedir? Bütçe olarak 2-3k arası ayırmak istiyorum.

O klavye 3k üstüymüş, o kadar çıkmak istemiyorum.
Aula win60he veya madlions mad60hr seç birini üzmez ikisi de.

Bu kağıt üzerinde öylede ben anlamıyorum mekanikler daha çabuk arızalanıyor. Mekaniklere bakım yapmazsanız bence ömrü membrane'den kısa. Benim kullandığım mekanik klavyelerde şahsen hep böyle oldu.
Kağıt üstüne 50 milyon 60 milyon yazan her switchin ömrü bu kadar değildir her marka kafasına göre switch üretip kafasına göre sayı koyuyor lakin yağlı ve bakımı yapılmış switchler uzun süre dayanır. Malzeme kalitesinin ne kadar dayanıklı olduğu da önemli

Amazondan f75 aldım. İso düzen Türkçe. Epey araştırdım ve düşündüm. Manyetik klavyeye ihtiyacım olmadığına kanaat getirdim. F75 de kuzende görmüştüm sesi filan da hoşuma gitmişti. Aldığımdan beri oldukça memnunum. 2.4 civarındaydı fiyatı. Sizin ihtiyacınıza uygun olanı seçmek daha doğru olur. Mchose, He84, Ak820, f75 va hepsi iyi ürünler. Rekabetçi lig kasıyorsanız ona göre bakılabilir. Onun dışında kişisel olarak neyi beğeniyorsanız alın sizi mutsuz etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri