❌İndirim Bitti! Grundig Elektrikli Süpürge 396 TL

Hangi pazar yeri? Böyle büyük bi hata yapıp onlarca iptal çakınca sitede ceza yiyor musun? Neler yaşanıyor arkaplanda?
Amazon hocam. Amazon TR'nin satıcı kısmındaki destek berbat zaten. Satıcı destek hattını arıyorum adam benimle abili kardeşli konuşuyor. Ben şöyle oldu böyle yanlış yaptım falan deyince ceza vermeden anlayışla karşıladılar sağolsunlar. Trendyol veya Hepsiburada olsaydı sipariş başına 100 TL falan ceza verirdi.

Amazon hocam. Amazon TR'nin satıcı kısmındaki destek berbat zaten. Müşteri hizmetlerini arıyorum adam benimle abili kardeşli konuşuyor. Ben şöyle oldu böyle yanlış yaptım falan deyince ceza vermeden anlayışla karşıladılar sağolsunlar. Trendyol veya Hepsiburada olsaydı sipariş başına 100 TL falan ceza verirdi.
THH'ye veren oldu mu peki sizi hocam ?

Başlık gelirse beyler satıcıyı THH'ye verip süpürgeyi alma ihtimalimiz var mı ? Yoksa iptal edeceğim ona göre.
abi ne kadar meraklısınız insanlarla bu kadar uğraşmaya ya. sanki adam dolandırıcılık peşinde. yanlış ürün gelse çok çoğu iade edersin ya da fiyat hatasıysa satıcı iptal eder. satıcı sen olsan, karşında senin gibi birisi olsa ve seni thhye verse tepkin ne olur acaba çok merak ediyorum. al kardeşim ben bir hata ettim ürünü hediye edeyim sana der misin acaba?

alırken cortladı gırgır parasına süpürge
sonradan onayladı kervana bizde katıldık da iptal gelirse zorlamıycam

abi ne kadar meraklısınız insanlarla bu kadar uğraşmaya ya. sanki adam dolandırıcılık peşinde. yanlış ürün gelse çok çoğu iade edersin ya da fiyat hatasıysa satıcı iptal eder. satıcı sen olsan, karşında senin gibi birisi olsa ve seni thhye verse tepkin ne olur acaba çok merak ediyorum. al kardeşim ben bir hata ettim ürünü hediye edeyim sana der misin acaba?
Siparişi zaten iptal ettim. Adam hata yaptıysa kargoya vermesin, ürünü direkt iptal etsin. O zaman ben iadeyle uğraşınca bir sürü vaktim gidecek, giden vaktime ne olacak dostum? Her neyse, küçük esnafla zaten kolay kolay uğraşmam. Bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

iptal ettim ben enerjim yok

Satıcı amazon olsa siparişi geçerdim.

Beyler satıcıyı aradım konuştum, adam barkod hatası var hepsini iptal etcez diyor. 670 tane satılmış :D ulan hiç acıma yok bizim millette ya
şaşırmamak lazım. bizim milletimiz birincisi müslüman ikincisi ayıpladığı herşeyin başrolünü oynayan yozlaşmış bir toplum.

Geri