🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Bedavanın bedavası bu fiyata bu ses kalitesini bulamazsınız.

Önceden Aliexpress vardı şimdi o da yok.

hâlâ kalitesini tartışanlar var çok garip, sepette ikinci ürüne 100TL indirimle 2 tanesini 595TL'ye aldım, stok bitmeden alın

Alın aldırın

Şuan kullanıyorum rust cs2 falan oynuyorum baya detaylı ses veriyor şarkı dinlerken de öyle 1500 liralık gaming diye satılan kulaklıklardan temiz sesi var

Trendyol Plus olmasa bile sepette ekstra 100 indirimle yine ucuza geliyor, 2 tane alın biri yedekte kalsın :D

Merhaba bende faydalandım teşekkür ederim.

Bir kullanıcının yorumu bu şekilde;
"kulaklık oyuncu kulaklığı adı altında satışa sunulmuş fakat zamanında meşhur bir müzik kulaklığı olan (Creative aurvana live)yıl 2011'in neredeyse bire bir devam modeli aslında bunun dahada öncesi var:)live ve se temel olarak (Denon AH-D1001)yıl 2008 'dir...bu üç kulaklıkta aynı japon foster(foxtex)399317 40mm neodyum sürücüleri kullanır ve yine aynı bio-selüloz diyaframı kullanırlar Creative aurvana live special edition 2019'da piyasaya sürülmüş önceki modele göre Super X-Fi sertifikası var bu kulaklıklar zamanında incelemelerde 100$ altındaki en iyi kulaklıklar olarak değerlendirilmiş müzik dinlemeyi seven meraklılar bu fiyatlara bu kulaklığı kaçırmasınlar"

Geri