Yardım Yeni aldığım anakartın pinleri mi yamuk? YARDIM

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Amazon depodan almıştım. Bu pinler yamukmu kırıkmı?

evet, nereden aldın? umarım hepsiburada amazon falandır, diğer firmalar senin büktüğünü söyleyip seni suçlayabilir.
edit: amazon depo yazmışsın şimdi gördüm, muhtemelen birisi pinlerin içine edip amazona geri yolladı.

yamuk sanırım ama bence hiç düzeltmek ile uğraşmayın. gönderin geri, yeni sahibine gitsin 😀

Normal bende ilk amazon depodan oled monitör aldım panel yamuk gelmişti :D

Ürünün para iadesi yerine değişimi olur mu sizce? Artı para kullanarak aldım. Hepsiburada indirimleride bitti anakartsız kaldım

Ürünün para iadesi yerine değişimi olur mu sizce? Artı para kullanarak aldım. Hepsiburada indirimleride bitti anakartsız kaldım
bunu bize değil amazon desteğe sor, ama sanmam 2. el ürünle sıfırı değişeceklerini, aynı paraya satılmıyorlar çünkü.

O pinler düzeltilip takılır bu arada, sorun olmaz. Amazon depoda değişim olacağını zannetmiyorum.

Yamuk geçmiş olsun dostum iade edebilirsin Amazon depo ürünlerinde iade var sadece değişim yok
Post automatically merged:

Anakart modeli nedir

Ver iade gitsin yamuk yumuk pinler...

Yamuk geçmiş olsun dostum iade edebilirsin Amazon depo ürünlerinde iade var sadece değişim yok
Post automatically merged:

Anakart modeli nedir
X870 aorus

Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?

Geri