MEJA
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Kutu üstüne beyaz etikette yazar.Kutu içinde garanti belgesi yok seri nosunu nasıl bilebilirim
Post automatically merged:
Pinleri böyle miydi
Kutu üstüne beyaz etikette yazar.Kutu içinde garanti belgesi yok seri nosunu nasıl bilebilirim
Pinleri böyle miydi
Hiç uğraşma pinler yanlış yerlere temas edip işlemciyi yakarsa kimseye laf anlatamazsın iade bas geç.Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?
Sag veya sol köşede etikette yazar, veya anakartin üzerinde ince beyaz etiket olurKutu içinde garanti belgesi yok seri nosunu nasıl bilebilirim
Pinleri böyle miydi
Sag veya sol köşede etikette yazar, veya anakartin üzerinde ince beyaz etiket olur
Evet 2028 ocağa kadar garantisi var yani sanırım 4 aylık ürün. Teknik desteğe garanti için yazıyorum bu fiyata bu anakartı bidaha alamam indirimde yokKutu üstüne beyaz etikette yazar.
Evet ama ne yapayım ki. İndirimler bitti ben yine anakartsız kalıcam. En azından garantiye yollarsam temizlenmiş güzel bir ürünüm olucak yoksa yine anakartsızım. Şuan indirim olmadan anakart almam ki yine.ben olsam uğraşmam iade ederim. senin anakart alma sürecin fazla sancılı oluyor hocam bu arada.
Sabrım varda amazon depodan aldıgım için garantiyi kabul ederler miki? Paketin içinden herhangi bir fatura veya garanti belgesi almadım çünkü.Sabrın varsa garantiye gönder zaten ikinci el olduğunu bilerek aldın. Ne fark eder?
Tam hatırlamıyorum ama sanki daha fazlaydı senin attığında dikik bir kaç tane duruyor bana denk gelende yarışı neredeyse eziktiKutu içinde garanti belgesi yok seri nosunu nasıl bilebilirim
Pinleri böyle miydi
Amazon faturanı göndermiştir. Önce yetkili servise ulaşıp bilgi al fatura zorunlu diye biliyorum. Onun için Amazon göndermiştir. Ya da Amazon’dan da bilgi alabilirsin.Sabrım varda amazon depodan aldıgım için garantiyi kabul ederler miki? Paketin içinden herhangi bir fatura veya garanti belgesi almadım çünkü.
Tamir de edebilirler o kısmı söküp yenisini monte edip gönderiyorlar fakat sen işini sağlama al direkt iade et değişim söz konusu değil depo ürününde amazon değiştirmez yani garantiyle uğraşma çoğu ürün de garanti kapsamına girmeyebiliyorEvet ama ne yapayım ki. İndirimler bitti ben yine anakartsız kalıcam. En azından garantiye yollarsam temizlenmiş güzel bir ürünüm olucak yoksa yine anakartsızım. Şuan indirim olmadan anakart almam ki yine.