SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,169
Haddimizi bilelim tabi paşam xdHaddinizi bilin. Aldıracaksınız ondan sonra wattman uğraşıp duracak. 2. elde 9060 xt 16g 17k iken bu alınmaz.
Haddimizi bilelim tabi paşam xdHaddinizi bilin. Aldıracaksınız ondan sonra wattman uğraşıp duracak. 2. elde 9060 xt 16g 17k iken bu alınmaz.
Evet, bileceksiniz. Adam gibi cevap vereceksiniz. Karşınızda arkadaşınız, kardeşiniz yok.Haddimizi bilelim tabi paşam xd
Furmark testi yap o sırada kart kaç derece fan kaç RPM ve kart kaç W çekiyor onları gözlemle. Testi çok kısa tutma ama aşırı uzatmaya da gerek yok 5-10 dakika arası her şeyi görmene yeterli.başlıktaki gibi rx 6950 xt sapphire nitro plus alacağım her zamanki gibi almadan furmark vs yapacağım ama throttle vs onlara sahip olduğunu nasıl anlarız
Ne olduğunu söyledim sana sadece kötü bir ithamda bulunmadım kiEvet, bileceksiniz. Adam gibi cevap vereceksiniz. Karşınızda arkadaşınız, kardeşiniz yok.
12VHPWR portunu hiç kullanmayacaksın ona uygun değil o kart, CPU-PCI-E yazan 4 slottan ikisine PCI-E kablosu bağlayacaksın o kabloların ucunda ikişer çıkış olur zaten o çıkışların üçünü karta bağlarsın.hocalarım teşekkür ederim birde elimde a850g bulunmakta fakat kutudan sadece 2 tane 8 pinlik (yeşil işaretli yer) kablo ve 12v 2x8 kablo (kırmızı işaretli) çıktı msi ın kendi sitesinde böyle bağlanması gerektiği gösteriliyor fotoğraf koyamadığım için resmi linke çevirdim kusuruma bakmayın https://i.hizliresim.com/3aq4pbd.jpeg
İşine bak saygısız. Daha da cevap verme bana.Ne olduğunu söyledim sana sadece kötü bir ithamda bulunmadım ki
hocalarım teşekkür ederim birde elimde a850g bulunmakta fakat kutudan sadece 2 tane 8 pinlik (yeşil işaretli yer) kablo ve 12v 2x8 kablo (kırmızı işaretli) çıktı msi ın kendi sitesinde böyle bağlanması gerektiği gösteriliyor fotoğraf koyamadığım için resmi linke çevirdim kusuruma bakmayın https://i.hizliresim.com/3aq4pbd.jpeg

hocam kutu içeriğinde 3 tane pin kablosu yok psuyu aldığım bi bilgisayarcı abiye sordum ben 3080 i böyle kullandım (az önceki metinde yazdığım gibi) dediFiyat güzelmiş alınır. 6900 XT olanı 2K Ultra da canavar gibi kullanıyorum hala.
Sıfır, yeni olup da düşük kart almaktansa bu tarz kartları öneririm şahsen. %15 kadar fark var 6950 XT'nin. Bu fiyata bu performansı verecek başka kart bulamazsın sanırım.
Furmark testine sok. Sıcaklıkları, ulaştığı çekirdek hızı, çektiği güç, fan hızı, Bunları kontrol et. 10 dk yeterli.
CPU-PCIE kısmındaki kablolardan bağlayacaksın bu karta. Kırmızı olan girişten değil.
![]()
hocam kutu içeriğinde 3 tane pin kablosu yok psuyu aldığım bi bilgisayarcı abiye sordum ben 3080 i böyle kullandım (az önceki metinde yazdığım gibi) dedi
sağolun hocam birde sıcaklıklar nasıl olmalı bi bilginiz varmı birazdan almaya gideceğim4 tane olması lazım o kablodan. 2 CPU 2 GPU için. CPU zaten bağlıdır şu an. Geri kalanı ekran kartına takacaksın. Genel de ekran kartlarında 2 çıkış olur tek kabloda. Yani 2 kablo takıp 4 çıkış olarak alırsın.
Ama o kablolar yoksa kullanamazsın. 8+8+6 giriş oluyor Sapphire. Eski nesil girişli. Yeni nesil 12VHPWR değil.
Hotspot 90 ı geçmesin normal sıcaklıkta 75 i geçmesin fan devride %50 civarında olsun bu sıcaklıklardasağolun hocam birde sıcaklıklar nasıl olmalı bi bilginiz varmı birazdan almaya gideceğim
teşekkürlerHotspot 90 ı geçmesin normal sıcaklıkta 75 i geçmesin fan devride %50 civarında olsun bu sıcaklıklarda