hocam esas siz eskide kalmışsınız pcie ses kartları kalmadı. piyasadaki daclar usb ile çalışıyorSiz çok eskide kalmışsınız, ben halen Sound Blaster Z ses kartlarını kullanıyorum. Asla onboard ses kartı kullanmam, isterse ALC 4080 olsun.
hocam esas siz eskide kalmışsınız pcie ses kartları kalmadı. piyasadaki daclar usb ile çalışıyorSiz çok eskide kalmışsınız, ben halen Sound Blaster Z ses kartlarını kullanıyorum. Asla onboard ses kartı kullanmam, isterse ALC 4080 olsun.
indirim bitmistirBende tanesi 400 lira neden
hocam esas siz eskide kalmışsınız pcie ses kartları kalmadı. piyasadaki daclar usb ile çalışıyor
Benimki az önce kargolandıhala kargolanmamış olan varmı ? dün öğleden önce almıştım sanırım
benimki 2 saat once falan kargoya verildi sizinkinide vermislerdir muhtemelen ayni satici hepsini toplu gonderiyodur sisteme biraz gec isleniyo olabilirhala kargolanmamış olan varmı ? dün öğleden önce almıştım sanırım
dogrudur bundan sonra aldıgım şeyler bile kargolanmış bu hala duruyor, satıcıya soru gibi bir kısımda yok göremedimbenimki 2 saat once falan kargoya verildi sizinkinide vermislerdir muhtemelen ayni satici hepsini toplu gonderiyodur sisteme biraz gec isleniyo olabilir
aynı durumdayım sıralıdır yüksek ihtimal hala stokta olduğu için gönderirler.dogrudur bundan sonra aldıgım şeyler bile kargolanmış bu hala duruyor, satıcıya soru gibi bir kısımda yok göremedim
![]()
estağfurullah hocam ağzımdan cahil kelimesi hiç çıkmadı. ama dediğim doğrudur uzun zamandır pcie ses kartları yerine usb ses kartları tercih ediliyor. creative sitesine girin ürünleri listeleyin pcie ses kartları listenin en sonundadır. hatta isterseniz creative supporta mail atın da şu pcie ses kartlarını listenin başına koysunlarDemek ki Creative firması halen Sound Blaster AE-5 ve AE-7 hatta AE-9 gibi canavar ses kartlarını boşuna üretiyorBana cahil diyene bak... Bir de kalmadı diyorsunuz...Yahu bu kadar da olmaz artık...Gidin bakalım Creative'in sitesine bir bakın...
Sound Blaster AE-9
Achieve the best possible audio quality with the Sound Blaster AE-9, the best PCI-e Sound Card and DAC Amp for Music, Movies, and Gamesus.creative.com
Bakın link koydum buraya. Bir ara bakarsınız...Hatta size zahmet Creative desteğe mail gönderin de üretmesinler ses kartı...! Hayır yani " piyasa da artık PCIe ses kartı kalmadı " dediniz ya ona istinaden...
creative daha yeni audigy fx pro pci kart çıkarmış ve bunu da duyurmuşken biraz talihsiz bir iddia olmuş.estağfurullah hocam ağzımdan cahil kelimesi hiç çıkmadı. ama dediğim doğrudur uzun zamandır pcie ses kartları yerine usb ses kartları tercih ediliyor. creative sitesine girin ürünleri listeleyin pcie ses kartları listenin en sonundadır. hatta isterseniz creative supporta mail atın da şu pcie ses kartlarını listenin başına koysunlar