Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

hocam şimdi bunu alsam rakibi amd işlemciye göre daha pahalı bi anakart almam mı gerekecek
Bildiğim kadarıyla intel k serisi işlemciler sadece z serisi anakart ile overclock oluyor o açıdan söyledim saf haliylede performansı iyi ona diyecek bir şey yok ama kendi adıma k serisi işlemci alıyorsam bir miktar overclock yapmak isterim

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Bildiğim kadarıyla intel k serisi işlemciler sadece z serisi anakart ile overclock oluyor o açıdan söyledim saf haliylede performansı iyi ona diyecek bir şey yok ama kendi adıma k serisi işlemci alıyorsam bir miktar overclock yapmak isterim
Core Ultra Boostu diyorsunuz evet sadece Z serisi anakartlarda oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060ti ı nasıl alacağına göre değişir eğer ikinci el alacaksan bence mantıklı 0 sa mantıksız
22K'ya 2 aylık var benim burda.

5060ti ı nasıl alacağına göre değişir eğer ikinci el alacaksan bence mantıklı 0 sa mantıksız
GEcen bi cocuk 20k ya tuf 16g 5060ti düsürmüstü o tarz bise yasanirsa 5070 alinmaz. Ama gidipte 28 29k ya alinmaz yani 5060ti

7800x3d ile 9800 arasında çok fark yokta 5060ti ile 5070 arasında çok fark var.
Yani fark varda ben o farkı doldurmam işte. AAA 2-3 oyun oynuyorum sadece gerisi Rust Cs LoL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GEcen bi cocuk 20k ya tuf 16g 5060ti düsürmüstü o tarz bise yasanirsa 5070 alinmaz. Ama gidipte 28 29k ya alinmaz yani 5060ti
Baya iyimiş o.

5060ti 20k düşse rakibi olmaz. Kimsede 9060xt bakmaz :D Da o fiyata yakalanmaz bence, o 40 yılda bir bir kişi yakalar.
Ekim kasım gibi 20 22k idi cok tatlıydı fiyatlarıda iste ram bunlarıda vurdu

b serisinin faz yapısı overclock yapmaya uygun değil işlemciler yanmasın diye doğrudan işlemcinin üzerinde ciddi oynama yapmaya izin vermiyor Z serisi alırsan overclock yapabilirsin diyor en üst segmentte vrm lerde belli seviyede güçlü oluyor zaten overclock yapmayı gerektiren bir şey var mı bana kalırsa yok video editleme ve oyun vs yapıcam multicore render işlerim fazla olmasına rağmen overclock yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten intel işlemciler amd ye göre birazcık daha soğumak istiyen işlemciler amd nin aliminyum tabakasından kaynaklı pek soğumak istiyen işlemciler denemezler

O zaman ben 16gb 9060xt'yi 16.300'e aldım. O fiyatlar daha gelmez yakın zamanda :D
Yok bu nesili unutun zaten ram fiyatları düşsede gpu fiyatları sabit kalır diğer seriye artik

Geri