Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

Core Ultra Boostu diyorsunuz evet sadece Z serisi anakartlarda oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

22K'ya 2 aylık var benim burda.
O zaman alınabilir bak sisteme aban tüm parayı ileride toparlayınca durumu iyi bir gpu çekersin olur biter

Psu yu yüksek wat seç onada sağlam para bas 5070ti-5080 6080 felan çekersin

Oğlum hala neyi tartışıyorsunuz ya adam aldığı dereceyi söylüyor yok o kadar almaz etmez diyorsun 24 çekirdeği kullanırken çektiği 180W taki sıcaklıkla 8 çekirdek kullanırken çektiği 150-180W sıcaklık aynı mı kozalak muhabbetine çevirdiniz konuyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k monitör varsa x3d ler bir tık fark ediyor rustta 9800x3d baya fark ediyor indirim kovala hangisi düşerse onu al performans farklarına bak 9800x3d baya fark ediyor
Dostum anlamadığınız şey şu onun söylediği shadering ekranı bir nevi stress test gibi çalışıyor tüm çekirdekleri aktif ediyor o yüzden 180w tüketiyor işlemci. O shadering ekranındaki 180W ile R23 deki 180W arasında hiçbir fark yok.

"24 çekirdeği kullanırken çektiği 180W taki sıcaklıkla 8 çekirdek kullanırken çektiği 180W"

Ayrıca böyle bir şey de yok, 8 core kullanırken zaten limitlerinde çalışmıyor bu işlemciler.

O aio herhangi bir yük altında 180W tüketen 14600K yı 59-60 derecede tutsun ben burada hiç bir şey bilmiyormuşum diye eşek gibi anırırım bu kadar da iddialı konuşuyorum.

Adam intel mi amd mi alayım dememiş indirim konusu açmış sidik yarıştırıyonuz laf ettiğim kısım o yok 9700x şöyle böyle
Halen uzatıyorsun kim sidik yarıştırıyor indirim konusu açılmış okuma yazmamız var sıfırdan sistem toplayacak olsam ve amacım oyunsa 9700x veya 7800x3d alırım gibi gibi fikrimi belirtiyorum sadece bu işlemci pahalı sakın almayın gidin amd alın vs şeyler söylemişim gibi algı yapıyorsun kaldı ki üstüne basa basa diyorum ki bu işin bir de anakart ve güç tüketimi gibi ekstradan olayları var sadece işlemci olarak da bakmamak lazım

GEcen bi cocuk 20k ya tuf 16g 5060ti düsürmüstü o tarz bise yasanirsa 5070 alinmaz. Ama gidipte 28 29k ya alinmaz yani 5060ti
İkinci elde kovalasan çok düşürürsün ama her saat başı ilanlara bakıcan felan bize hep fırsatçılar denk geliyor

Dostum anlamadığınız şey şu onun söylediği shadering ekranı bir nevi stress test gibi çalışıyor tüm çekirdekleri aktif ediyor o yüzden 180w tüketiyor işlemci. O shadering ekranındaki 180W ile R23 deki 180W arasında hiçbir fark yok.

"24 çekirdeği kullanırken çektiği 180W taki sıcaklıkla 8 çekirdek kullanırken çektiği 180W"

Ayrıca böyle bir şey de yok, 8 core kullanırken zaten limitlerinde çalışmıyor bu işlemciler.

O aio herhangi bir yük altında 180W tüketen 14600K yı 59-60 derecede tutsun ben burada hiç bir şey bilmiyormuşum diye eşek gibi anırırım bu kadar da iddialı konuşuyorum.
Yavrum ben sana o ssi atacagım sende burada anıracaksın tamam uzatma daha fazla

Halen uzatıyorsun kim sidik yarıştırıyor indirim konusu açılmış okuma yazmamız var sıfırdan sistem toplayacak olsam ve amacım oyunsa 9700x veya 7800x3d alırım gibi gibi fikrimi belirtiyorum sadece bu işlemci pahalı sakın almayın gidin amd alın mı vs şeyler söylemişim gibi algı yapıyorsun
Ötede konuş indirim konusunun altına bunu yazıp bana laf atıyor 😂😂😂🤣🤣🤣

O zaman alınabilir bak sisteme aban tüm parayı ileride toparlayınca durumu iyi bir gpu çekersin olur biter

Psu yu yüksek wat seç onada sağlam para bas 5070ti-5080 6080 felan çekersin
Raijintek Cratos Lite 850W 3.5K şu an fiyatı baya iyi.

Halen uzatıyorsun kim sidik yarıştırıyor indirim konusu açılmış okuma yazmamız var sıfırdan sistem toplayacak olsam ve amacım oyunsa 9700x veya 7800x3d alırım gibi gibi fikrimi belirtiyorum sadece bu işlemci pahalı sakın almayın gidin amd alın mı vs şeyler söylemişim gibi algı yapıyorsun kaldı ki üstüne basa basa diyorum ki bu işin bir de anakart ve güç tüketimi gibi ekstradan olayları var sadece işlemci olarak da bakmamak lazım
Ben diyorum bu arada konuşacak varsa gelsin :D Oyun oynayacak adam bu işlemciyi kesinlikle bu fiyattan almamalı. Gitsin 7800x3d alsın. Bu işlemciler render işi yapıp, yanında çerezlik oyun atan adam işlemcisi. 360mm aio şart işlemci. Bu işlemcininde fiyatı şuan yüksek 15 bandından çıkarmaları ve indirim ile en azından 14'e yakalanabilmesi lazımdı.

20k ona verene kadar 26k ya 5070 almak çok daha mantıklı. Şuan en F/P ekran kartı 5070.
Oynadığı oyunlara bakınca 5060ti dediğin kart 7700xt gücünde zaten 4070 de çok rahat istediği oyunları kaldırıyor he bana kalırsada 5070 daha mantıklı tercih 9800x3d alayım psu yu iyi alırım sistem genel seviyesini yükselteyim uyguna buldum ileride 10 daha koyar 5070ti bakarım muhabbetine girilecekse 5060ti alırdım öyle kalacaksa sistem 5070 alınmalı dediğiniz gibi

Geri