Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

Anlamakta gucluk ceken insanlar
Bir ölü soket bra kanzi çekenler birde bunlar kullanıyorum işte a işlemciyi bende böyle oyunda max kullandığı 8 çekirdek zaten 7800x3d yi render yapsam 8 çekirdekle 120W 90 dereceyi geçiyor mesela normal oyunda 8 çekirdek 50 dereceyi geçmiyor şunun ayrımını yapabiliyor olmak lazım

Oğlum hala neyi tartışıyorsunuz ya adam aldığı dereceyi söylüyor yok o kadar almaz etmez diyorsun 24 çekirdeği kullanırken çektiği 180W taki sıcaklıkla 8 çekirdek kullanırken çektiği 150-180W sıcaklık aynı mı kozalak muhabbetine çevirdiniz konuyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k monitör varsa x3d ler bir tık fark ediyor rustta 9800x3d baya fark ediyor indirim kovala hangisi düşerse onu al performans farklarına bak 9800x3d baya fark ediyor
9800x3d maalesef boyumu aşar. 80K'ya alıcam 5060 ti + 9800x3d zor gelir.

Ben öyle bir şey yazmadım, beni diğer arkadaşla karıştırdın sanırım :D
sana denk geldi hocam kusura bakma sabah sabah yok ölü soket diğeri diyor o işlemci 5W kullanırken 192489239 derece oluyor yanlış biliyon

9800x3d maalesef boyumu aşar. 80K'ya alıcam 5060 ti + 9800x3d zor gelir.
İndirim kovalama king x3d ler baya fark ediyor rustta ama 2k olduğu için yine bir kontrol et

Ben konuşmanın hepsini okumadım, şeye istinaden yazdım oyundaki ile render derecesini kıyaslamışsında. Bu işlemciyi alıp render atmayan adam almasın zaten Mantıksız bir hareket olur. Bu işlemcinin render değerleri önemli. İntel işlemciler çok verimli olmuyor ve soğutması zor. Render alanlar için bunlar önemli. Sadece oyun oynayan amd alsın, hiç intel topuna girmesin.
Kanka yazdımki abartıyosunuz derece isini oyunda 180w cekerken 59 63 arası gidip geliyorum dedim atlamaya basladılar birden yok r23de nasıl alacak oyle boyle stress testiyle oyundaki cpu kullanımından bi haber elemanlar buraya gelirse olacagı o

Her konunun altında sidik yarıştırmasak mı bahsettiğin işlemci düz orta segment oyun işlemcisi 270k Plus direkt tepe seri intelin en yeni ve en güçlü işlemcisi

@furkangorur
Forumun amacı bu dostum yazımdan ne anladında da bu kadar alındın fiyat performans anlamında konuştum malum her zaman kullanım amacı ve bütçe öne çıkıyor eğer amaç oyun ise rakibi 9700x anakart ve güç tüketimi işin içine girince daha avantajlı yok render vs işler ise bu işlemci daha iyi diye bahsettim bu kadar alıngan olmaya gerek yok . Netice uzmanı değilim var ise yanlış bilgilendirme hatalısın der geçersin

sana denk geldi hocam kusura bakma sabah sabah yok ölü soket diğeri diyor o işlemci 5W kullanırken 192489239 derece oluyor yanlış biliyon

İndirim kovalama king x3d ler baya fark ediyor rustta ama 2k olduğu için yine bir kontrol et
Hocam ben AAA oyunları az oynarım yani elden ring tlou dışı AAA oyun oynamam bunlar dışında Rust Lol Valo oynuyorum full sizce 5070 almak mantıksız mı ?

Kanka yazdımki abartıyosunuz derece isini oyunda 180w cekerken 59 63 arası gidip geliyorum dedim atlamaya badladılar birden yok r23de nssıl alacak oyle boyle stress testiyle oyundaki cpu kullanımından bi haber elemanlar buraya gelirse olacagı o
Ben render odaklı bakıyorum render yaptığım için böyle işlemcilere, yoksa dediğin doğru. Oyunda cpu'yu o yüklere sokmuyorsun zaten. Oyun oynayan amd alsın, intel topuna girmeyin. Elimde olsa bende amd'ciydim. Bu işlemcinin fiyatı bu değil ama onuda tekrar söyleyeyim, düşmesi lazım.

No problem germişler seni :D

Ben render odaklı bakıyorum render yaptığım için böyle işlemcilere, yoksa dediğin doğru. Oyunda cpu'yu o yüklere sokmuyorsun zaten. Oyun oynayan amd alsın, intel topuna girmeyin. Elimde olsa bende amd'ciydim.

No problem germişler seni :D
Eli ayaği titriyo

Hocam ben AAA oyunları az oynarım yani elden ring tlou dışı AAA oyun oynamam bunlar dışında Rust Lol Valo oynuyorum full sizce 5070 almak mantıksız mı ?
5070le vaktmin cogunu lolde geciriyorum evet mantıksız bosu bosuna 6800ü sattik. Aaa oyunlarda değilde lolde uzmuyodu en azından

Forumun amacı bu dostum yazımdna ne anladında da bu kadar alındın fiyat performans anlamında konuştum malum her zaman kullanım amacı ve bütçe öne çıkıyor eğer amaç oyun ise rakibi 9700x anakart da işin içine girince daha avantajlı yok render vs işler ise bu işlemci daha iyi diye bahsettim bu kadar alıngan olmaya gerek yok . Netice uzmanı değilim var ise yanlış bilgilendirme hatalısın der geçersin
Adam intel mi amd mi alayım dememiş indirim konusu açmış sidik yarıştırıyonuz laf ettiğim kısım o yok 9700x şöyle böyle

Niye mantıksız olsun mantıksız olma sebebi nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri