Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

Yavrum ben sana o ssi atacagım sende burada anıracaksın tamam uzatma daha fazla
Amd optimizasyon problemleri bf6 gibi oyunlarda bayağı varmış. Yani genel herkesin oynadigi oyunlarda sorun olmuyorda bazi oyunlarda black screen dusuyormus, 9070xt kullanicilari yaziyordu. O yuzden bi 3 yıl amd'nin oturtmasini beklemek daha içime siniyor. Yoksa 9070xt nitro fena kart.

Ötede konuş indirim konusunun altına bunu yazıp bana laf atıyor 😂😂😂🤣🤣🤣
Ya git allah aşkına sanki dersin forumun ağası var ise konuştuklarımda yanlış bir şey o zaman eleştir o da uslubuna dikkat ederekten bir zahmet onun dışında kimseye yorum yapamazsın demeye hakkın yok

Amd optimizasyon problemleri bf6 gibi oyunlarda bayağı varmış. Yani genel herkesin oynadigi oyunlarda sorun olmuyorda bazi oyunlarda black screen dusuyormus, 9070xt kullanicilari yaziyordu. O yuzden bi 3 yıl amd'nin oturtmasini beklemek daha içime siniyor. Yoksa 9070xt nitro fena kart.
Benim 10 sanıyodum 14 senelik amd gecmisim varmıs kanka. Daha da sorun yasamadıgım olmadı en azından bana gelmedi diğerleri beni ilgilendirmez. Aynı paraya 9070xt nitro varken 5070 aldım ben

Nitroda baya problem var kablo takma muhabbeti aşırı fazla tek kablo kullanan kartlara pek bulaşmamak lazım

@yusuf7878 da öneriyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Galiba B ya da B+ falan
tercih tamamen sana bağlı ya kanka 5060ti-9800x3d yapıp 5 sene daha ellemicem diyorsan 750w-850w kaliteli model al geç ama ekran kartını yükselticem diyorsan 1000-1200W bakman lazım

Benim 10 sanıyodum 14 senelik amd gecmisim varmıs kanka. Daha da sorun yasamadıgım olmadı en azından bana gelmedi diğerleri beni ilgilendirmez. Aynı paraya 9070xt nitro varken 5070 aldım ben
Ne oynadığına bağlı biraz sanırım , BF6'da sorun yaşayan çok var globaldede. Forumda bir arkadaş 4060ti'dan 9070xt almisti mesela black screen yiyormuş oyunda. Bazı oyunların optimizasyonuyla alakalı gibi sorunlar.

Ne oynadığına bağlı biraz sanırım , BF6'da sorun yaşayan çok var globaldede. Forumda bir arkadaş 4060ti'dan 9070xt almisti mesela black screen yiyormuş oyunda. Bazı oyunların optimizasyonuyla alakalı gibi sorunlar.
Yani ben oyun yapımcısı olsam pazar payı %4 olan bir gpu üreticisine optimizasyon icin zamanımı harcamam.

850wı kimse kimseye 3.5k ya vermez haci kaliteli bak biraz süphe ettim tierine bakmak lazım.
Birkaç aydır kullanıyorum eksi yanı nadiren fan açıp kapatıyor boştayken 1sn filan onun dışında f/p güç kaynağı tier list de b+ olması lazım yusuf hocada yanlış hatırlamıyorsam incelemişti .

Ben laptopumda intel kullanıyorum, amd laptopumda vardı iş amaçlı intel geçtim. İntelden tiksindim valla :D ama mecbur... Amd şu iş alanına girmemek için intelden para alıyor bence :)

Geri