Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

Baskan kullandigim urunu bana anlatiyosun :D
Hocam ben de kullandım, her şeyi öyle güllük gülistanlık değil, sorunları var ama AMD'den daha hızlı düzeltiyorlar en azından. Zaten o yüzden insanlar hala Nvidia alıyor. Nvidia'nın yüzü suyu hürmetine değil.

aynen ben kullanıp denemeden yazıyorum buraya değil mi.
Ben sana FG kötü veya işe yaramaz bir teknoloji demiyorum. Gayet güzel bir teknoloji ama sen orjinal görüntü bozulmuyor diyorsun, bende diyorumki bozuluyor. Laptop ekranında bile farkediyorum.
Hocam ben de kullandım, her şeyi öyle güllük gülistanlık değil, sorunları var ama AMD'den daha hızlı düzeltiyorlar en azından. Zaten o yüzden insanlar hala Nvidia alıyor. Nvidia'nın yüzü suyu hürmetine değil.
Amd ile zaten kıyaslanamazda amd'de geliştiriyor kendini bi 3 yıla anca yakalar NVIDIA'yı.

40 ms den 50 ye çıktı tüh at çöpe kartı görüntüye bak hele leş ötesi, 9070 xtden devam biz çok haklısın.

Atıyorsun madem sorunlarını da at.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videoda bir tane bile fast-paced senaryo uygulanmamış. Crimson Desert'ta animasyonlarda uçarken bile göze batıyordu FG. Sadece o yüzden kapadım. Sonrasında daha yeni yeni fixlemişlerdi.

Yurtdışında olduğu gibi işlemci yanına bellek/anakart gibi bundle yapıp AMD'den çok daha ucuza satarsa o zaman intel alırız.

m1zb3tq.png
Ekran kartı vermişti birisi 96gb Ram yanına 😅

Atıyorsun madem sorunlarını da at.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videoda bir tane bile fast-paced senaryo uygulanmamış. Crimson Desert'ta animasyonlarda uçarken bile göze batıyordu FG. Sadece o yüzden kapadım. Sonrasında daha yeni yeni fixlemişlerdi.
DLSS bile 4.5 ile anca kullanılabilir seviyeye geldi FG'nin adam olması 2 yılı bulur.

6x'in çıktığı gün cyberbok indirdim denemek için, 1 gram bozulma yok.
Dostum attığın videoyu 2k'ya alıp yerdeki çimlere baksana. Sadece arabaya bakarsan cyberpunk'ta göremezsin. Ki o kadar küçültülmüş görüntüden bile anlıyorum ben nereye bakacağını bilmen lazım. Biz zaten FG çöp bir teknoloji niye alır insanlar, Nvidia demiyoruz. Ben zaten nvidia kullanıyorum. Sen diyorsunki orjinalden farksız :D

Dostum attığın videoyu 2k'ya alıp yerdeki çimlere baksana. Sadece arabaya bakarsan cyberpunk'ta göremezsin. Ki o kadar küçültülmüş görüntüden bile anlıyorum ben nereye bakacağını bilmen lazım. Biz zaten FG çöp bir teknoloji niye alır insanlar, Nvidia demiyoruz. Ben zaten nvidia kullanıyorum. Sen diyorsunki orjinalden farksız :D
2008 yapımı generals zero hour a fg kurunda görelim oyun o kadar eski ki 500 den fazla birim basınca yapay zeka çalışmıyor 😂😂😂😂🤣🤣🤣

Geri