Bedavakaju
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
aynen ben kullanıp denemeden yazıyorum buraya değil mi.Baskan kullandigim urunu bana anlatiyosun![]()
aynen ben kullanıp denemeden yazıyorum buraya değil mi.Baskan kullandigim urunu bana anlatiyosun![]()
Yok kanka illa övücek ya kullanmadığı Nvidiayı işkembeden sallayacak.Baskan kullandigim urunu bana anlatiyosun![]()
kullansan böyle demezsin zaten.aynen ben kullanıp denemeden yazıyorum buraya değil mi.
Hocam ben de kullandım, her şeyi öyle güllük gülistanlık değil, sorunları var ama AMD'den daha hızlı düzeltiyorlar en azından. Zaten o yüzden insanlar hala Nvidia alıyor. Nvidia'nın yüzü suyu hürmetine değil.Baskan kullandigim urunu bana anlatiyosun![]()
40 ms den 50 ye çıktı tüh at çöpe kartı görüntüye bak hele leş ötesi, 9070 xtden devam biz çok haklısın.kullansan böyle demezsin zaten.
Ben sana FG kötü veya işe yaramaz bir teknoloji demiyorum. Gayet güzel bir teknoloji ama sen orjinal görüntü bozulmuyor diyorsun, bende diyorumki bozuluyor. Laptop ekranında bile farkediyorum.aynen ben kullanıp denemeden yazıyorum buraya değil mi.
Amd ile zaten kıyaslanamazda amd'de geliştiriyor kendini bi 3 yıla anca yakalar NVIDIA'yı.Hocam ben de kullandım, her şeyi öyle güllük gülistanlık değil, sorunları var ama AMD'den daha hızlı düzeltiyorlar en azından. Zaten o yüzden insanlar hala Nvidia alıyor. Nvidia'nın yüzü suyu hürmetine değil.
Dostum sen ekran bozulmalarını videolarda görebileceğini mi düşünüyorsun ?
6x'in çıktığı gün cyberbok indirdim denemek için, 1 gram bozulma yok.Dostum sen ekran bozulmalarını videolarda görebileceğini mi düşünüyorsun ?
Tamam o zaman dostum ne diyeyim yani sen gözlük tak bence. Miyop ya da Astigmatla bi alakası olabilir.6x'in çıktığı gün cyberbok indirdim denemek için, 1 gram bozulma yok.
40 ms den 50 ye çıktı tüh at çöpe kartı görüntüye bak hele leş ötesi, 9070 xtden devam biz çok haklısın.
Ekran kartı vermişti birisi 96gb Ram yanınaYurtdışında olduğu gibi işlemci yanına bellek/anakart gibi bundle yapıp AMD'den çok daha ucuza satarsa o zaman intel alırız.
![]()
DLSS bile 4.5 ile anca kullanılabilir seviyeye geldi FG'nin adam olması 2 yılı bulur.![]()
l7d5wdx.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 11 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 2986×501 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: l7d5wdxhizliresim.com
Atıyorsun madem sorunlarını da at.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Videoda bir tane bile fast-paced senaryo uygulanmamış. Crimson Desert'ta animasyonlarda uçarken bile göze batıyordu FG. Sadece o yüzden kapadım. Sonrasında daha yeni yeni fixlemişlerdi.
Dostum attığın videoyu 2k'ya alıp yerdeki çimlere baksana. Sadece arabaya bakarsan cyberpunk'ta göremezsin. Ki o kadar küçültülmüş görüntüden bile anlıyorum ben nereye bakacağını bilmen lazım. Biz zaten FG çöp bir teknoloji niye alır insanlar, Nvidia demiyoruz. Ben zaten nvidia kullanıyorum. Sen diyorsunki orjinalden farksız6x'in çıktığı gün cyberbok indirdim denemek için, 1 gram bozulma yok.
2008 yapımı generals zero hour a fg kurunda görelim oyun o kadar eski ki 500 den fazla birim basınca yapay zeka çalışmıyorDostum attığın videoyu 2k'ya alıp yerdeki çimlere baksana. Sadece arabaya bakarsan cyberpunk'ta göremezsin. Ki o kadar küçültülmüş görüntüden bile anlıyorum ben nereye bakacağını bilmen lazım. Biz zaten FG çöp bir teknoloji niye alır insanlar, Nvidia demiyoruz. Ben zaten nvidia kullanıyorum. Sen diyorsunki orjinalden farksız![]()