RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,120
Allah bilirBahsettiğin soğutucunun tam modeli nedir? Bu isimde birkaç adet farklı soğutucu var
Allah bilirBahsettiğin soğutucunun tam modeli nedir? Bu isimde birkaç adet farklı soğutucu var
Şimdi şöyle bir durum var 3000 3500 verdikten sonra bu markanın sıvı soğutmaları da var 360mm bence onlar da bu sıcaklıklarda her türlü tutar işlemciyi. Bu fiyatlara kule tipi almak içime sinmiyor bir de kocaman kasa görüntüsü bozuluyor bence. Tabi bu benim fikrim...https://www.akakce.com/islemci-sogu...-phantom-spirit-120-evo-fiyati,629409669.html
direkt link bırakayım. esas tedarikçi BETA Plus yani Gaming Gen
Birsürü ısı ölçme programı var onlardan biride olabilirde. Phantom spirit, frost ve Evo arasındaki fark ne biliyormusun? Ne kadar fark var ? Alırken araştırmışsındır muhtemelen diye sormak istedim.Bu aralar o topa girmeyeceğim hocam virüs vakası varmış HW Monitör ve CPU Z'de hemen sildim. Cinebench istiyorsanız orda da şöyle yorum yapayım render performansım baya düşük çıkabilir X3D Gaming Mod açık oyun performansı artarken renderi sağlayan çekirdekler sanırım iptal oluyormuş. Şöyle bir örnek vereyim ama CS2'de ilk oynayışımda 1080p'de işlemci %100 gördü oyuna girer girmez bir süre öyle takılıp normale döndü o sırada 70 dereceyi gördü sonradan 52 derece takıldı.
X3D Gaming Mod açık render için gerekli çekirdekleri iptal ettim oyun amaçlı o yüzden o test yalan olabilir
Ekran kartı önemli. 5090 için 7700x ile arasında uçurum fark oldu. Darboğaz bitti , drop bitti , performans katlandı , sıcaklık 20 derece düştü üstelik bu dediklerim 4K için. DLSS Performans yani 1080p'den upscale'de 7700x ile oyun oynamak imkansızdı 9800x3D bana mısın demeden dropsuz full besledi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Phantom Spirit Evo dünyada çokça övgü almış soğutucu benim de alma sebebim hava soğutucuları test eden kanallardandı. Bu soğutucu Be Quiet , Noctua ile denk haatta yer yer geçiyor. İşin garibi Gaming Gen bunu da tedarik edip uyguna satıyor. Bu yüzden Phantom Spirit Evo şimdiye kadar aldığım en f/p iş. Sıvı soğutucuyla sıvı akıtma korkusu yaşıyorum normaldegidip de bu 9800x3dye 360mm almayın boşuna gereksiz olur he
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada macun da MX-4 bilginiz olsun ucuzdu aldım gitti millet MX-7 MX-6 kıyası döndürüyor anlamadım gitti. MX-4 ucuza kenarda köşede kalmış aşırı iyi macun
Thermalright peerles assasin se ile hemen hemen aynı değerleri veriyor evo. Arada 1200tl fiyat farkina değmiyor, gorunusu daha iyi o kadar.anlamadım şimdi burda phantom spırıt evo yazıyorda hangisi 120 evo var se falan var hangisi olduğu bize havadan mı gelecek
o fiyata çıkılırsa bence az daha artırılıp 360mm sıvı soğutucu daha iyi olurThermalright peerles assasin se ile hemen hemen aynı değerleri veriyor evo. Arada 1200tl fiyat farkina değmiyor, gorunusu daha iyi o kadar.
sıvı sogutman neCinebench R23 atar mısın? Isı ve puan 7800X3D + 3000 liraya aldığım sıvı sogutma ile 55-65 derecelerde oyun oynuyorum zaten bende. Havaya geçsem 5 derece max artar veya 6-7 T6 Ultra vardı onla kulanıyodum çin işi
Enermax Liqmaxflosıvı sogutman ne
Birsürü ısı ölçme programı var onlardan biride olabilirde. Phantom spirit, frost ve Evo arasındaki fark ne biliyormusun? Ne kadar fark var ? Alırken araştırmışsındır muhtemelen diye sormak istedim.
o fiyata çıkılırsa bence az daha artırılıp 360mm sıvı soğutucu daha iyi olur