Vivo V60 vs Samsung S25 FE

İkisi de high premium segmentinde değiller. 7 gen 4 o segmentin işlemcisi değil.
high premium segment özelliğe göre değil fiyata göre veriliyor.
600-800 dolar arasındaki cihazlar.

Demek ki overpriced bir telefon
ikiside overpriced telefon.
bu fiyatlarda honor 400 pro
veya ben sevmem ama xiaomi poco x8 pro max gibi telefonlar varken diğerlerinin esamesi okunmaz.

ikiside overpriced telefon.
bu fiyatlarda honor 400 pro
veya ben sevmem ama xiaomi poco x8 pro max gibi telefonlar varken diğerlerinin esamesi okunmaz.
X8 pro max olmaz belki honor400 pro ama honorun tr ye verdiği değer belli az güncelleme verecekler globalden

Vivo V60 mı almalıyım yoksa S25 FE mi? Oyun baya oynarım, kamera önemli onun dışında çok da önemli değil. Bir tek V60 kutusunda orijinal şarj aleti var ekstradan onu biliyorum.
Ikisi arasinda s25fe bariz onde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el ise durum degisir fiyat cihaz durumu devreye girer

S25 FE amiral olamaz, ismine yakışır bir telefon değil, her şeyi ortalama, bazıları düşük hatta, sadece Samsung ve S serisi, başka bir özelliği yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400 Pro iyi, biraz daha çıkabilirsen Poco F8 Pro alınabilir.
Beklerim dersen Honor 600 Pro veya Vivo X300 FE alınabilir ama fiyatları ne olur emin değilim.
Aksine adının hakkının veriyor o bir FE serisi.

Aksine adının hakkının veriyor o bir FE serisi.
Yine FE'ler arasında da kötü, işlemcisi çok ısınıyor, optik zoom kamerası var ama lensler o kadar da iyi değil, ideal koşullarda güzel fotoğraf çekiyor ama en kötü telefon bile ideal koşullarda o tarz çeker zaten. Yani FE'ler arasında da güncel olarak kötü bir model bence. Batarya için de mesela 6500-7000 mah'ler eskiden bu kadar yaygın değildi, bu yüzden 4500 mah ile gelen FE modeller yine rekabetçi sayılırdı ama artık 6000 mah üstü olmasını bekliyor insan, neredeyse bütün alternatif modeller bu şekilde ama S25 FE 4900 mah, bu da çok rekabetçi sayılmaz. (4 Yıldır kullandığım telefon 5000 mah)
Mesela S24 FE ile neredeyse hiç farkı yok, eski bir telefonu güncel gibi satmaya çalışıyorlar sanki, sadece isim değiştirip güncel ve yeni algısı oluşturuyorlar. Son yıllarda Çin'liler çok ilerlerken Samsung yerinde sayıyor, güncel telefonlar bile çıkmadan güncelliğini yitiriyor.

Son düzenleme:
Geri