Son düzenleme:
Valla vicdan düzeyiniz çıtayı her zaman aşıyor. Ne zaman daha kötüsü olamaz desem hep daha kötüsünü görüyorum5 adet alınıyor max ben 5 5 ekledim. 200 de min ürün ekledim
alaka?Valla vicdan düzeyiniz çıtayı her zaman aşıyor.
0 TL ? = Fiyatlandırma Hatası ?alaka?
kral iyi misin? şirketler kazanacağına halk kazansın diye gördüm paylaştım0 TL ? = Fiyatlandırma Hatası ?
tamam kral sen alma fiyat hatası diye madalya da takarlar ve sürekli oluyor yemek sepetinde hata olduğunu düşünmüyorum0 TL ? = Fiyatlandırma Hatası ?
Kesinlikle katılıyorum.Valla vicdan düzeyiniz çıtayı her zaman aşıyor. Ne zaman daha kötüsü olamaz desem hep daha kötüsünü görüyorum![]()
Hata değil gizli reklam. Zaten her şehirde geçerli değil.0 TL ? = Fiyatlandırma Hatası ?
İhtiyacı olan alır zaten adam sıcak fırsat paylaşmış ihtiyacı olup faydalanabilen varsa ne mutlu , niye bu agresif tarzda yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim ihtiyacın yoksa kapat konuyu geç amaçsız yorum yapmaya ne gerek var?yani tavuk ve ilik suyunu alıp napıcaz sırf bunun için min sepet tutarını doldurmaya değmez ürünlerin sktsi bile şüpheli alan varsa alsın.
gerçekten ya acayip kasılmalar var ilik suyunu ben şahsen içiyorum kemiklere çok iyi geliyor ama illa konuşmak için konuşacaklarİhtiyacı olan alır zaten adam sıcak fırsat paylaşmış gayet de faydalanabilen varsa ne mutlu ne bu agresif tarzda yorumlar anlamış değilim ihtiyacın yoksa kapat konuyu geç amaçsız yorum yapmaya ne gerek var?