Thermalright Assassin King 120 Se TL-C12C 120MM bunu düşünüyorum ustaTakarsın o kadar zor değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Popüler bir kuletipi aldıysan videosu vardır izleyerek çok rahat yapabilirsin
Kuletipi modeli ne?
takması kolay video izleyerek 10 dk da takarsın. 1500tl ne insafsız bu millet valla. belki soğutucu okadar pahalı değildirDDR 4 sistemimde işlemci yükselticem.
i3 12100f var Intel Core i5-12600KF almayı düşünüyorum fiyatından dolayı. Kule tipi soğutucuyu kendim takabilir miyim yoksa stok fanlı modellere mi yöneleyim ? Teşekkür ederim.
yeterThermalright Assassin King 120 Se TL-C12C 120MM bunu düşünüyorum usta
bizim burda 2000e tüm kasayı baştan topluyorlar ora neymiş öyle. azıcık insaflı olsa getir bi dürüme takarım derdiDDR 4 sistemimde işlemci yükselticem.
i3 12100f var Intel Core i5-12600KF almayı düşünüyorum fiyatından dolayı. Kule tipi soğutucuyu kendim takabilir miyim yoksa stok fanlı modellere mi yöneleyim ? Teşekkür ederim.
Thermalright Assassin King 120 Se TL-C12C 120MM bunu düşünüyorum usta
Hiçbir vidayı açırı zorlamadığından emin ol yeter. Takması çok kolay.DDR 4 sistemimde işlemci yükselticem.
amd için bu videodaki intel versiyonunun parçalarını kullanacaksın bu arada onlara dikkat et uymaz zaten.
Thermalright Assassin King 120 Se TL-C12C 120MM bunu düşünüyorum usta
oraya mümkünse bidaha uğrama bile. pc ile herşeyi sabırlı olursan kendin yapabilirsin bir zorluğu yok. ama yapmaya çekindiğin olursa yine oraya götürme kazanmasın öyle açgözlü yerler.İntelin takılışına baktımda anakartın arkasından takılıyor aparat , acaba bi sorun yaşarmıyım die düşündüm çıkarırken takarken
Soğutucu 1k zaten adam 1500 tl dedi gerisini siz düşünün .