🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

3 tane oyuncu koltuğu alıp 2sini iade etsek nasıl olur ? bazı firmalar aldığın fiyatın ücret iadesini yapıyor yine kampanyadan yararlanabılıyosun

3 arkadaş koltuğu aldıkta 3ümüzde farklı şehirdeyiz awk :kekw:

Son düzenleme:
3 arkadaş koltuğu aldık ta 3ümüzde farklı şehirdeyiz awk :kekw:
3 farklı şehirde mediamarkt varsa ara müşteri hizmetlerini bir dene şansını belki mağaza teslim yaptırabilirsin ya da adres teslim.

ankarada 6600e bırakacak varsa talibim ..

beyler bu yapıkredi world 25k üstü 2000 tl indirimiyle uygulanır mı?

3 farklı şehirde mediamarkt varsa ara müşteri hizmetlerini bir dene şansını belki mağaza teslim yaptırabilirsin ya da adres teslim.
mediamarkt bu konularda o kadar kılki. boşa aramaya bile yok nefret ediyorum bu firmadan. kurumsallık ayağına müşteriye zorluk çıkarmada üstlerine yok.

mediamarkt bu konularda o kadar kılki. boşa aramaya bile yok nefret ediyorum bu firmadan. kurumsallık ayağına müşteriye zorluk çıkarmada üstlerine yok.
denemekten zarar gelmez hocam24kg devasa bir kutunun kargo maliyeti çok yüksek olur.

3 tane oyuncu koltuğu alıp 2sini iade etsek nasıl olur ? bazı firmalar aldığın fiyatın ücret iadesini yapıyor yine kampanyadan yararlanabılıyosun
mediamarkt yer mi la onu, ya 3ünü iade et ya da edemezsin çeker. bu böyle bi firma

Koltuk dışında alınacak başka ne var?

ALANYA'DA YAŞAYAN YOKMU YA ORTAK GİRELİM KOLTUK ALICAM BEN
kargo halledemwz miyiz bir tane fazla bizde 3. yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral dhl şubeden şubeye kargo ucuz oluyor internetten bakın istersen işine yarayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri