ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,869
13 Nisan 2026 tarihinde öğlen saatlerinde Xiaomi Watch 5 Lite aldım 2.200Tl fiyatı vardı iyi güzelde saatti ürünün faturası geldi ve bana sipariş konusunda bilgi verileceği hakkında sms geldi iyi güzel 14 Nisan saat 9-10 civarında ürünü kontrol ettiğimde ürünün sipariş numarasıyla herhangi bir sipariş gözükmediğini müşteri hizmetlerine bağlanmam gerektiğini söylediler 11 sularında bağlandım ve bana toplu alım yapmadığımı tek bir ürün aldığımı söylediğimde aradaki farkın 1200Tl (ürün 3299Tl ye fırlıyor) toplu alım yapmadığım kanıtlanırsa kupon olarak verip ürünü alabiliceğimi söylediler 16 Nisan Perşembe günü ise (günümüz) 20.30 tarihinde (bana 1-2 gün içinde cevap verilecek dedikleri için ben aradım) toplu alım yapmadığımın kanıtlandığı ama ürünü almak istiyorsam 3300Tl den almam gerektiğini söylediler benle böyle konuşmadınız dediğimde ise sistemde böyle bir şey yok dediler ama benle 14 Nisan günü konuşan kadın böyle söylemedi kupon olarak verileceğinden bahsetti
Bunları nereye şikayet edebilirim ürünün faturası elimde var veya şikayet etmeye değer mi fikirleriniz önemli
Bunları nereye şikayet edebilirim ürünün faturası elimde var veya şikayet etmeye değer mi fikirleriniz önemli