Spotify mı Apple Müzik mi ?

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar selamlar ve hayırlı forumlar. Müzik dinlemeyi seven biri olarak iki platform arasında kaldım. Sizce Apple Müzik mi kullanmalıyım yoksa Spotify mı ? İkisinin de fiyatlarını vs her şeyiyle göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Kendimi bildim bileli spotify kullanıyorum hiç yetersiz geldiğini hissetmedim

Kendimi bildim bileli spotify kullanıyorum hiç yetersiz geldiğini hissetmedim
Ben de aynı şekilde ama gerek zamlanan fiyatlarından gerek ses kalitesinden gerek de kullandığım cihaz ile uyumluluğu açısından Apple geçmeyi düşündüm. Sizden de fikir almak istedim.

Arkadaşlar selamlar ve hayırlı forumlar. Müzik dinlemeyi seven biri olarak iki platform arasında kaldım. Sizce Apple Müzik mi kullanmalıyım yoksa Spotify mı ? İkisinin de fiyatlarını vs her şeyiyle göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Apple Music 4 ay ücretsiz veriyor alıp dene, ben çok beğenmediğim için ücretsiz bitince üyelik almadım Spotify dan devam ettim ama belki sen seversin al dene 😀

youtube muzık gectım ben spoty ses kalitesi kötü

Ses olarak apple music daha iyi diye biliyorum kulaklığınız vs iyiyse daha mantıklı olabilir

yt premium alıp yt music kullan istersen ben öyle yapıyorum

sadece müzik dinlemiyorsan sık sık video da izliyorsan yt pre de alabilirsin sadece müzik içinse Apple kullanıyorsan Apple Music android ise spotify bence.

Apple Music 4 ay ücretsiz veriyor alıp dene, ben çok beğenmediğim için ücretsiz bitince üyelik almadım Spotify dan devam ettim ama belki sen seversin al dene 😀
Denersem orada kalırım karar verip tamamen geçmek istiyorum herhangi birine 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses olarak apple music daha iyi diye biliyorum kulaklığınız vs iyiyse daha mantıklı olabilir
Yani AirPods kullanıyorum iyi sayılır sanırım

sadece müzik dinlemiyorsan sık sık video da izliyorsan yt pre de alabilirsin sadece müzik içinse Apple kullanıyorsan Apple Music android ise spotify bence.
Genelde müzik dinliyorum ya, Apple cazip geliyor 🥲

Denersem orada kalırım karar verip tamamen geçmek istiyorum herhangi birine 😅

Yani AirPods kullanıyorum iyi sayılır sanırım

Genelde müzik dinliyorum ya, Apple cazip geliyor 🥲
Kendi deneyimime göre Apple Music ses kalitesi olarak daha iyi ama şarkı bulmak daha zor otomatik öneri sistemi daha zayıf.

Ek olarak eğer zil sesi alarm sesi falan olarak şarkı koymak istersen Apple cihazlar sadece Apple Music üzerinden eklemene izin veriyor diğerlerini umursamıyor bilgin olsun. Ya aktif Apple Music üyeliğin olacak ya da şarkıyı iTunes üzerinden kalıcı satın alacaksın (şarkı başı 1-2TL)

Geri