🔥İndirim Asus Vivobook V16 RTX 5070 LAPTOP 52K BELEŞ

Laptopların masaüstü sistemlerden daha ucuz olacağını düşünmezdim
Yanlış önerme. 52k az para değil, bu fiyata çok daha iyi performanslı masaüstü sistem toplarsın.
Bu en kötü 5070 laptoptaki GPU'nun gücü masaüstü 5060 bile etmiyor (kısılmamış hali biraz yakındır).

Son düzenleme:
75W 5070 ne la 1050 Ti mı bu :kekw:

Yanlış önerme, 52k'ya çok daha iyi performanslı masaüstü sistem toplarsın.
Bu en kötü 5070 laptoptaki GPU'nun gücü masaüstü 5060 bile etmiyor (kısılmamış hali biraz yakındır).
5070 mobil kart birebir olarak 5060Ti 8GB masaüstü kartı ile aynı. Laptoplarda Watt limitleri olabiliyor tek fark o.

5070 mobil kart birebir olarak 5060Ti 8GB masaüstü kartı ile aynı. Laptoplarda Watt limitleri olabiliyor tek fark o.
Doğru ama watt farkı performansta 5060Ti'yi %15-20 daha yukarı koyuyor diye biliyorum ben. 5070 mobile 115w (kırpılmamış) olsa bile.

70w cpu+gpu var
bu arada ultrabook sınıfı cihaz için bu değer gayet yeterli oyun bilgisayarları ile karşılaştırmayın gidip 16 inç 1.95kg bu özellikte ekran kartlı cihaz yoktur
Alınır mı gpu ve taşınabilirlik şart ise yapışın

75watt tdp olduğunu ancak asus bile bazı sitelerde satarken oyun için değil soğutması yeterli gelmez yazan bir yazısı vardı yani oyun için almayacak olsam 1.5 saat önce çekmiştim ama oyun için rog veya diğer soğutucu iyi laptop öneriirm 52k ucuz evet ama işe yaramadıktan sonra geri gönderim ve iade süreçleri ile uğraşmamak için almazzdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/ace...hx-rtx5070ti-12gb-64gb-2tb-ssd-16inc-w11.html buda iyiymiş

Gaming kasayla ince kasaları karşılaştırıyosun.
Doğru ama oyun oynayacaksam ince kasa işe yatkın PC'de 5070'i napayım. Performans odaklı konuşmak durumundayım.

Geri