🔥İndirim Green GP600A-GED 600W PSU -1.621 TL (C/CI tier)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,215
Bende az önce bir arkadaş için enermax maxpro 700w sipariş verdim buna da baktım sağlam psu ama ne bileyim onu aldım ttnet kod ile idefix den 5 taksit 1827 ye geldi

bu fiyat neymiş direkt alın

Ya abi zarar üstüne zarar ettim ya :D ben 2300'den aldım xd

Kod nedir acaba

Bu fiyattan kaçmayacak bir psu direkt çökün buna. Kodu kullanın.
tüm korumalara da sahip.
neye göre c tier hocam ben bu markayı hiç tier listte görmedim

olabilir ama neye göre c tier hocam kim testini yapmış gördüğüm kadarıyla global bir marka değilmiş
Hocam mesela monster da clevo da üretilen notebookları kendi markası gibi getirtiyor ya ? İlk defa mı duyuyorsunuz böyle şeyleri ?

Beyler kuponla 1750ye alabiliyorum
5600 ve 6700xt sisteme cekeyimmi direkt

Hocam mesela monster da clevo da üretilen notebookları kendi markası gibi getirtiyor ya ? İlk defa mı duyuyorsunuz böyle şeyleri ?
hayır ilk defa duymuyorum ben bu psu nun testi var mı neye göre c tier diye soruyorum

hayır ilk defa duymuyorum ben bu psu nun testi var mı neye göre c tier diye soruyorum
Profesyonel testi yok. Amatör regülasyon testi var ama önemli değil. Sadece iç bileşenlere göre yorum yapılıyor.

Test isteniyorsa bu model var.

Bende az önce bir arkadaş için enermax maxpro 700w sipariş verdim buna da baktım sağlam psu ama ne bileyim onu aldım ttnet kod ile idefix den 5 taksit 1827 ye geldi
Ben olsam iptal eder bunu alırdım aldığın enermax psuda tek bobin var gerçekten değmez

Geri