Type-c yani PRO versiyonu alınabilir. İçerisinde CX31988 entegre ses kartıyla geliyor. Genellikle ₺1000-2500 arası USB 7.1 kulaklıkların ses kalitesine yakın bir şey veriyor. Bu bir de kulak içi olduğundan sesi çok daha net duyuyorsunuz.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Dönüştürücü de almanız gerekiyor.
En ucuz Alfais 4429 USB 3.0 to Type-C Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Alfais 4429 USB 3.0 to Type-C Dönüştürücü özelliklerini incele, 51,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Veya jak kulaklık aldıysanız şu ses kartlarından biri de alınabilir. Nicehck'de Wraith ses kartından var.
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com
Ben Wraith EvoX ve şu ses kartıyla kullanıyorum. Eğer jak aldıysanız ve anakartınız giriş, orta seviye ise (genelde gaming anakartlarda düzgün ses kartı var) gri gürültü oluşur, ses istediğiniz kalitede olmaz gibi olayları var.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
wraithesports.com
Hatta şu an şu incelemeye baktım, rekabetçi oyunlarda arkadaş ses kartını beğenmemiş. Ben gerçi Valorant ve CS2 çok oynamıyorum, daha çok BF6, Marathon falan oynuyorum şu ara ve bana yetiyor. Ama daha iyi bir ses kartına yükseltme düşüncem de var.
Kabaca ses kartsız (jak girişli) alırsanız ve giriş seviyesi bir anakart varsa, kulaklıktan tam performans alamazsınız. Bu sadece IEM için geçerli değil, jak girişli kulaküstü kulaklıklar için de geçerli.