Yardım Ücretsiz 3Aylık YOUTUBE PREMİUM Türktelekom ve Silsüpür ile birlikde

Reaksiyon skoru
72
Arkadaşlar tahahütümün bitiş tarihine bakmak için türktelekomun uygulamasını indirdim ve ev interneti hesabına girdim en aşağı kaydırdığımda orda silsüpür vardı ayda 1 yapılıyordu tıkladım sil süpürü yaptım
3 Aylık Youtube Premiumu ücretsiz verdi türktelekom kullanan arkadaşlara önerim girin sil süpür yapın şansınıza ne gelirse

Ama ilginç olan şu linke tıkladığımda normal bi şekilde yt premiumun kendi türktelekomla alakasız olan premiumu çıkıyor ilk 3 ay ücretsiz diyor ama kredi kartı girmem gerekiyor anlamadım bu kısmı
30 nisana kadar vaktim var ama anlamadım dediğim gibi
neden oluyor böyle

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
SDKLGASJKLGNASGNJASDGNJSADGJASDGASDGASDGASDG

Yardımcı olcak biri varmı acaba

Evin interneti dedin değil mi modem yani eğer öyleyse mobil uygulamada bana özel kısmı var orada aktivasyon kodu gibi bir şey olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar tahahütümün bitiş tarihine bakmak için türktelekomun uygulamasını indirdim ve ev interneti hesabına girdim en aşağı kaydırdığımda orda silsüpür vardı ayda 1 yapılıyordu tıkladım sil süpürü yaptım
3 Aylık Youtube Premiumu ücretsiz verdi türktelekom kullanan arkadaşlara önerim girin sil süpür yapın şansınıza ne gelirse

Ama ilginç olan şu linke tıkladığımda normal bi şekilde yt premiumun kendi türktelekomla alakasız olan premiumu çıkıyor ilk 3 ay ücretsiz diyor ama kredi kartı girmem gerekiyor anlamadım bu kısmı
30 nisana kadar vaktim var ama anlamadım dediğim gibi
neden oluyor tekrar baktım da zaten öyle olması lazım bir ödeme yöntemi belirleyeceksin ardından aktif olacak daha sonra da iptal ediceksin ki kafan rahat olsun 3 ay da onu kullanacaksın

Evin interneti dedin değil mi modem yani eğer öyleyse mobil uygulamada bana özel kısmı var orada aktivasyon kodu gibi bir şey olması lazım
Hocam aktivasyon için kod göndercez diyor link gönderdi giriyom linke bana yt premiumun sayfasını açıyor ve link olmasa kendim 3 aylık deneme açabilirim ynai o kısmı açıyor en azından kart bilgisi istemese diyom onuda veriyor beyaz yakalılarımı ayakda uyutmak için yapmışlar anlamadımki çok saçma ben kendim o linksizde 3 aylıuk başlatırım deneme sürümü istesem

1776535158320.webp
sen söyleyince baktım ama 1 ay ücretsiz diye biliyorum acaba değişti mi dedim ama aynı gözüküyor. Gizli sekmeden veya farklı bir mail üzerinden denediniz mi acaba ?

Alıntıyı görüntülesen söyleyince baktım ama 1 ay ücretsiz diye biliyorum acaba değişti mi dedim ama aynı gözüküyor. Gizli sekmeden veya farklı bir mail üzerinden denediniz mi acaba ?
Gizli sekmeden açınca google hesabı girmemi istiyor link şimdi attığına bakıncada biraz mantıklı geldi 3ay olsa dahi kart istemesinin sebebi bu demek

Alıntıyı görüntülesen söyleyince baktım ama 1 ay ücretsiz diye biliyorum acaba değişti mi dedim ama aynı gözüküyor. Gizli sekmeden veya farklı bir mail üzerinden denediniz mi acaba ?
Şimdi mantıklı geldi ya taşlar oturdu 3ay dolunca abonelik devam edebilir sonuçda o sebeple kart bilgisi istiyor
Ben bunu aktifleştireyim bari 3 ay 3 aydır sonuçda kafama yatarsa devam ederim kullanmaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri