Sevz
80+
- Reaksiyon skoru
- 202
Bu fiyata bu mouse baya iyiymiş
Neresi iyi güldürmeyin lütfen.Bu fiyata bu mouse baya iyiymiş
Evet hocam indirim konusu açmaya üşeniyorum açmak isteyen açabilir bedavanın bir tık üstü.Bu fiyata bu mouse baya iyiymiş
300TL ye daha iyisi varsa buyrun paylaşın.Neresi iyi güldürmeyin lütfen.
Piranha mouse paylaşmak zorunda kalıcan bak elim ayağım titriyorEvet hocam indirim konusu açmaya üşeniyorum açmak isteyen açabilir bedavanın bir tık üstü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
300TL ye daha iyisi varsa buyrun paylaşın.
teşekkürler hocamEvet hocam indirim konusu açmaya üşeniyorum açmak isteyen açabilir bedavanın bir tık üstü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
300TL ye daha iyisi varsa buyrun paylaşın.
x11 kullanıyorum orta teker kırıldı aylardır şu tip bir şey indirime girse de alsam diyorum siteyr günde 100 kere giriyorum ve bi yemek yiyip gelene kadar bitmiş fare benim umreye gidip tövbe etmem gerek demek baya büyük şeyler yapmışımATTACK SHARK X5 Ultra Hafif Kablosuz Oyun Faresi 49g,Üç Modlu-USB C Kablolu/2.4G/BT5.0,PAW3312 PixArt Optik Sensör,4000DPI'ye kadar,Ofis/Oyun için Uzun Pil Ömrü ile RGB Arkadan Aydınlatmalı-Siyah Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ATTACK SHARK X5 Ultra Hafif Kablosuz Oyun Faresi 49g,Üç Modlu-USB C Kablolu/2.4G/BT5.0,PAW3312 PixArt Optik Sensör,4000DPI'ye kadar,Ofis/Oyun için Uzun Pil Ömrü ile RGB Arkadan Aydınlatmalı-Siyah Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende aynı durumu yaşıyorum abdullah bey e güvenip claws zyra aldık 3 kere garantiye verip üstüne her verdiğimde 20 gün bekleyip değişim iadesi yaptılar 5 ayda 3 mouse değişti bu 5 ay ın zaten 1 ay ı mouseların gelmesini bekledim yene sıfır mouse geldi bu gün açıyorum yene sol tık ve sağ tık switchleri 1 ay a kırılıcak hadi hayırlısıx11 kullanıyorum orta teker kırıldı aylardır şu tip bir şey indirime girse de alsam diyorum siteyr günde 100 kere giriyorum ve bi yemek yiyip gelene kadar bitmiş fare benim umreye gidip tövbe etmem gerek demek baya büyük şeyler yapmışım
Çin malı alınca en azından kırıldığında yenisini almak çok sıkmıyor ve kırıldığında seni üzmüyorBende aynı durumu yaşıyorum abdullah bey e güvenip claws zyra aldık 3 kere garantiye verip üstüne her verdiğimde 20 gün bekleyip değişim iadesi yaptılar 5 ayda 3 mouse değişti bu 5 ay ın zaten 1 ay ı mouseların gelmesini bekledim yene sıfır mouse geldi bu gün açıyorum yene sol tık ve sağ tık switchleri 1 ay a kırılıcak hadi hayırlısı