FurkenSenpainiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
rtx 5060 alacağım herhangi bi dikkat etmem gereken bir şey varmıdır?
tamam hocam sana göre para israfı olabilir ama allahın aşkına 750 ti dan 5060 a geçiyorum diyorum 40k verdim 5060 r5 5600 500 gb m2 ye sen burda para israfı diyorsun rami sıkıntı edersende ramim benim var onu koyacam yani bu nası para israfı olabilir tamam belki 4060 tan farkı yoktur bilmiyorum ama salda bi mutlu olsam? uzun süre bana pc için bişe aldırma dedi babam en mantıklı seçenek bu hocam ne diyeyim bende bilirdim 2. elden daha iyisini almasını toplama kasa yapıp 9060 xt almasını izin vermedi 0 istediği için böyle bir şey almak zorunda kaldım ki bu seçimimle mutluyum bir sorunum yok ayrıyeten ben dikkate almam gereken bir şey varmı diye soruyorum ekran kartımı değiştiriyimmi diye değil en başta öyle yazmış olabilirim yanlış yazmışım ama aşşağı inince ne demek istediğimi anlamış olman lazım be abim.Para israfı hocam
Sen bilirsin hocam ben bişe demiyorum 5060 saçma bi kart sadecetamam hocam sana göre para israfı olabilir ama allahın aşkına 750 ti dan 5060 a geçiyorum diyorum 40k verdim 5060 r5 5600 500 gb m2 ye sen burda para israfı diyorsun rami sıkıntı edersende ramim benim var onu koyacam yani bu nası para israfı olabilir tamam belki 4060 tan farkı yoktur bilmiyorum ama salda bi mutlu olsam? uzun süre bana pc için bişe aldırma dedi babam en mantıklı seçenek bu hocam ne diyeyim bende bilirdim 2. elden daha iyisini almasını toplama kasa yapıp 9060 xt almasını izin vermedi 0 istediği için böyle bir şey almak zorunda kaldım ki bu seçimimle mutluyum bir sorunum yok ayrıyeten ben dikkate almam gereken bir şey varmı diye soruyorum ekran kartımı değiştiriyimmi diye değil en başta öyle yazmış olabilirim yanlış yazmışım ama aşşağı inince ne demek istediğimi anlamış olman lazım be abim.
Almaman yapabileceğin en iyi şey olur.rtx 5060 alacağım herhangi bi dikkat etmem gereken bir şey varmıdır?
hayırlı olsun kardeşim forumda herkes zengin olduğundan 5060 alsan niye 5060ti 16gb almadın diyenler olacaktır keza 5060ti alsan niye 5070 almadın derler o yüzden milleti çokta tınlama 5060 1080p de güncel her oyunu açarparam yok ve amacım enazından bu aldığım kasayla 5 yıl idare etmek o yüzden sağlam bişe almak istedim en fiyat performans bunu bulabildim yoksa bende alırdım 9060 xt yada 5060 ti
dassani yiyim hocam eyvallahhayırlı olsun kardeşim forumda herkes zengin olduğundan 5060 alsan niye 5060ti 16gb almadın diyenler olacaktır keza 5060ti alsan niye 5070 almadın derler o yüzden milleti çokta tınlama 5060 1080p de güncel her oyunu açar
8 gb Vram ile 5 yıl güncel ve yeni çıkacak oyunları yüksek ayarda oynarım diye düşünüyorsan üzülebilirsin ama nadir de olsalar iyi optimize olmuş oyunlarda yine çok sıkıntı çıkartmayabilir. Nvidia bellekteki verileri sıkıştırma gibi bir şey üzerinde çalışıyor eğer fiyasko olmazsa o kurtarabilir hakkında çok bilgim yok benim de.param yok ve amacım enazından bu aldığım kasayla 5 yıl idare etmek o yüzden sağlam bişe almak istedim en fiyat performans bunu bulabildim yoksa bende alırdım 9060 xt yada 5060 ti