Manyetik switch kablosuz 8k klavye önerisi

erx0

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
araştırdığıma göre bütün 8k hertz manyetik switch klavyeler kablolu benim setupumda bir tane bile kablo yok kablosuz bir şekilde 8k hertz hall efect manyetik switch klavye varmıdır piyasada 5k bütcem var siyah olması ve %75 formatta olması tercihimdir

Kablosuz bir tek bu var.

Çinlilerin bile satış yaptığını görmedim. Eğer kablosuzken aynı fare gibi cihaza CPU vb. yükü bindiriyorsa kablolu alın. Ayrıca birden fazla kablosuz cihaz, sinyal çakışmaları ve cihazların kötü performansıyla da sonuçlanabilir. Çinliler güzel cihazlar üretseler de, bu tarz sorunlar konusunda pek düşündüklerini sanmıyorum. Bu tarz sorunlar ancak atıyorum A adlı markanın aynı model ürünlerini alınca olmuyor gibi olabilir.

Ayrıca 8K Hz düzgün veriyorsa, kablosuz düz mekanik veya membran klavyeye göre çok daha çabuk pili bitecektir. Fareler genelde içerisindeki mcu ve sensörler, MAh tüketimine göre optimize ediliyor. Klavyede bu nasıldır inanın bilmiyorum. Ücretli video incelemelerde bunlara değinmezler genelde.

Kablo çok sevmiyorsanız şu tarz bir hub alıp, fare alıcısı ve klavye huba bağlayarak tek kablo kullanabilirsiniz.

Hub'ı yakın zamanda aldım, yanın gelen kabloların uzunluğu hariç gayet etkili oldu. Tek kablo ile ofis, oyuncu farelerim ve klavyeyi bilgisayara bağladım. Ayrıca üzerinde gelen güç girişi olan USB'yi de şarj adaptörü ile taktım. Gayet iyi oldu.

Stok gelirse ayrıca şöyle de bir ürünleri var.

Tabii kablosuzu istediğiniz zaman alıp taşımayı anlıyorum. Ama ben manyetik switch'de kablolu öneriyorum ya, o bütçelere de W75 almak varken, yukarıdaki ürünü almayı tercih etmezdim.

Kablosuz klavye de lazımsa, uygun fiyatlı bir membran klavye alıp kullanabilirsiniz. Yani illa tek klavye alıp onu kullanmak zorunda değilsiniz. Tanıdığım 1-2 kişi de iş yaparken mesela dikey fare ve kablosuz klavye kullanıyorlar, oyun için de ayrı ürünleri var. Olay bütçede bitiyor biraz.

Rez aliyim şuraya

günlük kullanımda logitechin genel kullanım amaçlı mouse ve klavyesini kullanıyordum şuan ek bir oyuncu setupu yapmaya çalışıyorum gpx superlight 2 aldım yanına 8k hertz klavye baktım ama dediğiniz gibi piyasada yok olan nadir ürünlerde hoşuma gitmedi dediğim gibi kulaklık dahil hepsi logitech ama logitechin klavyeleri çok pahalı kablosuz olması yetiyor siz iyi bilirsiniz kablosuz manyetik switch önerebilir misiniz %75 formatlı siyah renk mecbur 1k hertz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri