Kablosuz bir tek bu var.
Çinlilerin bile satış yaptığını görmedim. Eğer kablosuzken aynı fare gibi cihaza CPU vb. yükü bindiriyorsa kablolu alın. Ayrıca birden fazla kablosuz cihaz, sinyal çakışmaları ve cihazların kötü performansıyla da sonuçlanabilir. Çinliler güzel cihazlar üretseler de, bu tarz sorunlar konusunda pek düşündüklerini sanmıyorum. Bu tarz sorunlar ancak atıyorum A adlı markanın aynı model ürünlerini alınca olmuyor gibi olabilir.
Ayrıca 8K Hz düzgün veriyorsa, kablosuz düz mekanik veya membran klavyeye göre çok daha çabuk pili bitecektir. Fareler genelde içerisindeki mcu ve sensörler, MAh tüketimine göre optimize ediliyor. Klavyede bu nasıldır inanın bilmiyorum. Ücretli video incelemelerde bunlara değinmezler genelde.
Kablo çok sevmiyorsanız şu tarz bir hub alıp, fare alıcısı ve klavye huba bağlayarak tek kablo kullanabilirsiniz.
USB Hub ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Hub'ı yakın zamanda aldım, yanın gelen kabloların uzunluğu hariç gayet etkili oldu. Tek kablo ile ofis, oyuncu farelerim ve klavyeyi bilgisayara bağladım. Ayrıca üzerinde gelen güç girişi olan USB'yi de şarj adaptörü ile taktım. Gayet iyi oldu.
USB Hub ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Stok gelirse ayrıca şöyle de bir ürünleri var.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Tabii kablosuzu istediğiniz zaman alıp taşımayı anlıyorum. Ama ben manyetik switch'de kablolu öneriyorum ya, o bütçelere de W75 almak varken, yukarıdaki ürünü almayı tercih etmezdim.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Kablosuz klavye de lazımsa, uygun fiyatlı bir membran klavye alıp kullanabilirsiniz. Yani illa tek klavye alıp onu kullanmak zorunda değilsiniz. Tanıdığım 1-2 kişi de iş yaparken mesela dikey fare ve kablosuz klavye kullanıyorlar, oyun için de ayrı ürünleri var. Olay bütçede bitiyor biraz.