85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
87
30-40k sıralama yaparsam 85 obp ne kadar geriye atar sizce

94 obp var ama uni sınavına hayatımda çalışmadım geçen senede girmedim sırf denemek için gireyimmi? elimde mesleğim var o yüzden denemiyordum

Benim daha çok düşünmem lazım bu konuda sende 85 obpyi bulmuşsun da daha yükseğini arıyon benim 75-80 arası obpem olsa şükrederim yani bukadar kasmaya gerek yok sende 5 düşürüyorsa bende 15 düşürüyor öyle düşün örnek olarak verdim hesab yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

94 obp var ama uni sınavına hayatımda çalışmadım geçen senede girmedim sırf denemek için gireyimmi? elimde mesleğim var o yüzden denemiyordum
Bence dene benimde mesleğim var denemek için girmeye karar verdim

Benim obp yerlerde sürünüyor enson 85 obpyi 4. Sınıfta görmüştüm
Bu devirde 85 obp en düşük obp diyebiliriz. Artık aileler çocuklarını özel liselere (aylık fiyatlari gercekten uygun) veya obpnin farkında buna göre eğitim ve sınav veren liselere gönderiyorlar. Ben liseye geçiş döneminde bazı hatalar yaptım ailemin istediği liseye imam hatibe gittim hayatımı kararttim. 2 sene dayandım açığa geçtimde biraz toparladım 71 yaptım yoksa 55-60 ile beni mezun edeceklerdi. Ortaokul arkadaşlarım o özel liselere gittiler hepsinin obpsi 95-98 falan.

Benim daha çok düşünmem lazım bu konuda sende 85 obpyi bulmuşsun da daha yükseğini arıyon benim 75-80 arası obpem olsa şükrederim yani bukadar kasmaya gerek yok sende 5 düşürüyorsa bende 15 düşürüyor öyle düşün örnek olarak verdim hesab yapmadım

Bence dene benimde mesleğim var denemek için girmeye karar verdim
Kaç tl ve nasıl kaydoluyoruz hocam

Bu devirde 85 obp en düşük obp diyebiliriz. Artık aileler çocuklarını özel liselere (aylık fiyatlari gercekten uygun) veya obpnin farkında buna göre eğitim ve sınav veren liselere gönderiyorlar. Ben liseye geçiş döneminde bazı hatalar yaptım ailemin istediği liseye imam hatibe gittim hayatımı kararttim. 2 sene dayandım açığa geçtimde biraz toparladım 71 yaptım yoksa 55-60 ile beni mezun edeceklerdi. Ortaokul arkadaşlarım o özel liselere gittiler hepsinin obpsi 95-98 falan.
Eee ben napam açığa mı geçem anlamadım

Ah ah reis ben geçen sene tercih yaptım 😭
Kaç bin attı

Kaç tl ve nasıl kaydoluyoruz hocam
Bende hiç girmedim bilmiyorum

Kaç bin attı

bu sene tekrardan gireceğim ama tahmini 20k geri atar gibi

Kaç bin attı

Şuan lisede isen yapacağın en doğru şey yazili sınavlara eşek gibi çalışmak. 70 obp cokta kötü değil ilk 1000'e 10.000'e girecem demiyorsaniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,851
Üyeler
193,165
Son üye
lrkendee
Geri