Banka Kartı Önerisi?

Enes_ss

80+
Reaksiyon skoru
9
18 yaşıma girdim banka hesabı açacağım. Sizce hangi bankadan açmalıyım? Arkadaşım iş bankasından açmış hiç memnun değil ben de Ziraat'ten açmayı düşünüyorum.

Ben ziraat kullanıyorum memnunum işbankasi kullanıyordum 2000limitten çok vermiyordu 2yıl bol bol giriş çıkış olmasına rağmen .akbanka da bakabilirsin

Enpara kullanıyorum çok memnunum üstelik havale eft işlemlerinde ücret kesmiyor hesabına çok para giriş çıkışı oluyorsa atmden günlük 50k çekme limiti var lazım olursa. Kredi kartı istiyorsanda akbank düşünebilirsin şirketim olmasına rağmen yüksek para giriş çıkışlarına rağmen hiçbir banka kredi kartı vermedi akbank direkt verdi

18 yaşıma girdim banka hesabı açacağım. Sizce hangi bankadan açmalıyım? Arkadaşım iş bankasından açmış hiç memnun değil ben de Ziraat'ten açmayı düşünüyorum.
Hocam her öğrenci bilirki dünyanın en kutsal kartı ENPARA'dır. Yeri gelir 1 TL gönderirsin yeri gelir 20 30 kuruş gönderirsin yaşadık bunları hepsi tecrübeyle sabit. Hiçbir havale eft fast'e ücret almayan yüce ENPARA. SELAM SANA İMPARATOR !!!

universte okuyacaksan zaten ziraat açarsın. doğrucu olmak gerekirse ben 16 yasımda vakıfbank kullanmaya balsadım hesaba yüklü miktarlarda para giriş ve çıkışları olmasına rağmen bir türlü kredi kartı vermiyorlardı ve bende kullanmayı bıraktım, kendileri kaybettiler. suanda ziraat kullanıyorum türkiyede ki çoğu bankadan daha çok limit veriyor ama ziraat kullanmayı sevmiyorum çoğu kullanıcısı alt kesim ve kullanıssız bir banka.

Bankadan istediğin seye göre bir tercih yapmalısın.

Sadece banka kartı olarak açacaksan birinde açmana gerek yok. Birkaç tanesinde açabilirsin. Kredi kartı için akbank ve ziraat fena değil çevremdeki kullananların geri dönüşlerine göre.

Ama bi enpara hesabın olsun ne olur ne olmaz işine yarayabilir.

Enpara derim ben, ziraat zaten lazım olursa (burs vs almak için) zorunlu açarsın onun dışında bence pek işlevi yok.

18 yasina girdigin icin veli izni olmadan her bankadan hesap acabiliyor olman lazım

Kuveyt en para veya ziraat

Geri