Gamepower eva 3 klavyemin usb kablosu koptu

jeuq

80+
Reaksiyon skoru
7
Gamepower eva 3 klavyemin usb kablosu kısmı koptu napabilirim farklı bi usb kablosunu kullansam çalişırmı yoksa yeni klavyemi almalıyım?

1000053784.webp

Ekler

• 1000053784.webp
    1000053784.webp
    626.8 KB · Hit: 14
Herhangi bir kablo çalışmıyor. Data aktarım kablosu olması lazım.

Ama en ideali sorun yaşamamak adına şu tarz bir kablo almak. Farklı klavyelerde de kullanırsınız. Ben Glorious almıştım gayet kaliteli.

Daha ucuza şu Hub kablosu da olur. Eğer 1.5 metre yeterse ve RGB rahatsız etmezse, fiyatı ₺300 gibi bir şey.

Herhangi bir kablo çalışmıyor. Data aktarım kablosu olması lazım.

Ama en ideali sorun yaşamamak adına şu tarz bir kablo almak. Farklı klavyelerde de kullanırsınız. Ben Glorious almıştım gayet kaliteli.

Daha ucuza şu Hub kablosu da olur. Eğer 1.5 metre yeterse ve RGB rahatsız etmezse, fiyatı ₺300 gibi bir şey.
Normal usb kablosu girmiyor küçük oluyor bilgisayarcılarda varmıdır bu kablodan?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçmiş olsun, o hale nasıl geldi sormadan edemedim
Abimden aldım başına ne geldi bilmiyorum abimde bilmiyomuş

Normal usb kablosu girmiyor küçük oluyor bilgisayarcılarda varmıdır bu kablodan?

Abimden aldım başına ne geldi bilmiyorum abimde bilmiyomuş
Type-c işte girişi. Bilgisayara da USB kısmını takacaksın. Bütçeniz çok yoksa Ulugames'deki RGB kablonun 1.5 metre olanını alın. Fiyatı ₺300.

Rastgele şarj kablosu veriyi aktarmaz.

2026-04-20_11-24.webp

Rgb kablo almak istemiyorum bilgisayarcılarda varımdır bu kablolardan
Düzgün bir kablo almanız lazım, rastgele esnaf aşırı dandik plastik kabloyu bile ₺500 satıyor. Trendyol'da şu indirimdeymiş, alın geçin uyumlu kablo.

Abinize falan söyleyin alsın sizin için. Kablonun bir ucu usb diğer ucu klavye ile uyumlu type-c. Şekline aldanmayın.

Şu tarz bir şey de alınabilir. Ama uyumlu olur mu olmaz mı emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri