bildiğim kadarıyla kabloda plastik silinidr varya onla olan bir kablo ile çalışabilir yada belki custom kablolar var onlarda olabilir
Herhangi bir ucu type c bir ucu type a data kablosu kullanabilirsiniz
www.beastespor.com
ulugames.com.tr
Normal usb kablosu girmiyor küçük oluyor bilgisayarcılarda varmıdır bu kablodan?Herhangi bir kablo çalışmıyor. Data aktarım kablosu olması lazım.
Ama en ideali sorun yaşamamak adına şu tarz bir kablo almak. Farklı klavyelerde de kullanırsınız. Ben Glorious almıştım gayet kaliteli.
![]()
Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Klavye Aksesuarları | Beast eSpor
www.beastespor.com
Daha ucuza şu Hub kablosu da olur. Eğer 1.5 metre yeterse ve RGB rahatsız etmezse, fiyatı ₺300 gibi bir şey.
![]()
Hm Lab 8000Hz RGB Kablo
Hmlab 8000Hz destekli RGB Type-C Kabloları Şimdi Ulugameste satışta! 1.5m ve 15cm olmak üzere iki farklı uzunluk!RGB Aydınlatmaulugames.com.tr
Abimden aldım başına ne geldi bilmiyorum abimde bilmiyomuşgeçmiş olsun, o hale nasıl geldi sormadan edemedim
Type-c işte girişi. Bilgisayara da USB kısmını takacaksın. Bütçeniz çok yoksa Ulugames'deki RGB kablonun 1.5 metre olanını alın. Fiyatı ₺300.Normal usb kablosu girmiyor küçük oluyor bilgisayarcılarda varmıdır bu kablodan?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abimden aldım başına ne geldi bilmiyorum abimde bilmiyomuş
Rgb kablo almak istemiyorum bilgisayarcılarda varımdır bu kablolardanType-c işte girişi. Bilgisayara da USB kısmını takacaksın. Bütçeniz çok yoksa Ulugames'deki RGB kablonun 1.5 metre olanını alın. Fiyatı ₺300.
Rastgele şarj kablosu veriyi aktarmaz.
Alıntıyı görüntüle
Düzgün bir kablo almanız lazım, rastgele esnaf aşırı dandik plastik kabloyu bile ₺500 satıyor. Trendyol'da şu indirimdeymiş, alın geçin uyumlu kablo.Rgb kablo almak istemiyorum bilgisayarcılarda varımdır bu kablolardan