İPhone boya atma sorunu

bende 12 var ve kamera çerçevesi bayağı soyuldu. kronik sanırım. yeni modellerinde böyle bir şey olacağını sanmıyorum
bende aksine yenilerde var diye görüyorum özellikle 17 o yüzden konuyu açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iPhone 17 Pro Max kullanıyorum, cihazı aralık ayında aldım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım , yalnız kimyasal içerikli ıslak mendil kullanıldığında cihazda renk atması meydana gelebiliyormuş , ben temizlerken içeriğinde alkol , çözücü vs olan bezlerle temizlemiyorum
çok iyiler ama çok hassaslar anlaşılan alırsak dikkatli kullanmamız gerekicek

İphone 13 var bende. Kılıfta kullanıyorum. İçine giren mikro ufak tozlar çizik ve soyulma yapmış. Kılıfın içinde hareket ediyorsa daha fazla oluyor. Ama genelde yan kısımlarda olmuş. Kılıfta kullanıyorsanız en azından hafta da 1 kez çıkarıp silmek ve kılıfı temizlemek gerekiyor.
13 kullanıcısıyım bi sorun görmedim ama dediğiniz gibi temizlemek şart

bende aksine yenilerde var diye görüyorum özellikle 17 o yüzden konuyu açtım

çok iyiler ama çok hassaslar anlaşılan alırsak dikkatli kullanmamız gerekicek

13 kullanıcısıyım bi sorun görmedim ama dediğiniz gibi temizlemek şart
Bende mavi rengi var. Ve bahsettiğim sorun var. Kılıf bir tık boldu ve sanırım hareket ediyordu içinde. Kılıfı değiştirdim. :).

kılıfla kullanmak daha sıkıntı gibi geldi bana iz vs o şekilde paylaşımlarda gördüm düşünüyorsun illaki 110 bin veripte bu tarz saçmalıklarla karşı karşıya gelince :(

o kadar para verip bunları duymak insanın midesini bulandırıyor yok yere

böyle giderse 18 i bekleyecez heralde :D
Duzgun bir kilifla kullanirsan apple kiliflari gibi sikinti yasamazsin zaten birak izi telefonun icine toz girmez.110 binlik telefona da gidip 300 500luk kilif takma lutfen guzel durmaz zaten bir kere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,841
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri