A9 Pro mu, A9 Plus mı, Darmoshark M3 v2 almalıyım?

gokuuuu

80+
Reaksiyon skoru
2
karar veremiyorum, tek tek düşüncelerim şöyle;
a9 pro:
-8k dongle ile geliyor fakat gerçekten bir fark yaratır mı yada pili çabuk mu biter bilemiyorum

darmoshark m3 v2:
-elim büyük ve bildiğim kadarıyla bu mouse da biraz daha büyükmüş normale göre daha konforlu olabilir belki diye düşündüm

a9 plus:
-diğerlerinin belirttiğim artıları bir şey ifade etmiyorsa paramı çarçur etmemek amaçlı alacağım en güvenli seçeneğim :D

düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.

karar veremiyorum, tek tek düşüncelerim şöyle;
a9 pro:
-8k dongle ile geliyor fakat gerçekten bir fark yaratır mı yada pili çabuk mu biter bilemiyorum

darmoshark m3 v2:
-elim büyük ve bildiğim kadarıyla bu mouse da biraz daha büyükmüş normale göre daha konforlu olabilir belki diye düşündüm

a9 plus:
-diğerlerinin belirttiğim artıları bir şey ifade etmiyorsa paramı çarçur etmemek amaçlı alacağım en güvenli seçeneğim :D

düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.
8k yi bosver genelde takilir ve islemciye feci yuk bindirir. Diğerleri fena değil paran varsa mchose l7 ve a7 lere bakilabilir

8k yi bosver genelde takilir ve islemciye feci yuk bindirir. Diğerleri fena değil paran varsa mchose l7 ve a7 lere bakilabilir
1776625634296.webp

hocam hafif olması güzel ama bataryası baya küçükmüş, bu da 8khz yani kusura bakmayın tam anlayamadım bu mouseun hangi özelliği öne çıkıyor?

PRO çıkabiliyorsanız alın. MCU, switch ve tekerlek switchi daha iyi. MAh olayına takılmayın, 1K Hz 500 MAh gayet uzun gidiyor. Ayrıca 8K Hz ileride kullanmak isterseniz de seçenek oluyor. Ama ben genelde 1K Hz kullanıyorum ve 2-4K Hz de üstüne çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Farelerin pilleri çok hızlı da doluyor. Yani bitmeden de yatarken bilgisayar USB'sine takarsanız kapalı modda 10-15 dakikada bile dolacaktır.

2026-04-20_11-52.webp

PRO çıkabiliyorsanız alın. MCU, switch ve tekerlek switchi daha iyi. MAh olayına takılmayın, 1K Hz 500 MAh gayet uzun gidiyor. Ayrıca 8K Hz ileride kullanmak isterseniz de seçenek oluyor. Ama ben genelde 1K Hz kullanıyorum ve 2-4K Hz de üstüne çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Farelerin pilleri çok hızlı da doluyor. Yani bitmeden de yatarken bilgisayar USB'sine takarsanız kapalı modda 10-15 dakikada bile dolacaktır.

Alıntıyı görüntüle
teşekkürler, en büyük endişem bataryaydı kabloludan geçeceğim için zırt bırt şarj etmek istemiyordum doğrusu, atk a9 pro alacağım mchose l7 de güzel duruyordu fakat şuan kullandığım mouse da 53 gram hem alışkanlık dolayısıyla hemde bataryası da 2 kat büyük hatrı sayılır bir fark olduğunu düşüyorum. başlığa vakit ayıran herkese de tekrardan teşekkürler iyi günler diliyorum.

bende aynı konuda araştırıyorum

peki a9 pro mu? yoksa mchose a5 ultra mı daha iyi olur

Son düzenleme:
bende aynı konuda araştırıyorum

peki a9 pro mu? yoksa mchose a5 ultra mı daha iyi olur
hocam baktım sitede yazan özelliklere göre, oldukça benzerler mchose 400tl daha pahalı mchosenin malzeme kalitesinin övüldüğünü birden fazla kere duydum ama çok takıldığım bir şey değil şahsen hepsi çinde benzer maliyetlere üüretiliyorlar :D a9 pro dongle ile beraber geldiği için ben onu tercih edeceğim. iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A9 Pro daha iyi. Ama alttakini alırdım ben şahsen.

gayet güzel gözüküyor, mcu işinden pek anlamam @darktower arkadaşımız bakarsa güzel olur. renk seçeneklerinede çok ısınamadım ama ciddi fark varsa performans olarak tercih edilebilir duruyor, teşekkürler.

gayet güzel gözüküyor, mcu işinden pek anlamam @darktower arkadaşımız bakarsa güzel olur. renk seçeneklerinede çok ısınamadım ama ciddi fark varsa performans olarak tercih edilebilir duruyor, teşekkürler.

Kaplama olarak fiyatının en iyisi. MCU olarak çok bir fark yok. BK3633 MCU ile aynı.

Ben a9 pro aldım yaklaşık 2 aydır aktif kullanıyorum a9 plustan farkı sensör ve tuş kalitesi uzun ömürlü kullanmayı düşündüğüm için pro tercih ettim 4bin hz kullanıyorum valorant cs tarzı oyunlarda kabloludan sonra baya fark etti kablosuz aşırı rahat şarj olarakta çok rahat 1 hafta oynayabilirsin şarjı zaten aşırı hızlı doluyo öyle sonuna kadar hiç bitirdiğim olmadı bi tuvalete gidip geldiğinde bile doldurabilirsin 10dk da çok rahat doluyor. Ekstra olarak 1dk kullanmayınca hemen uyku moduna geçiyor saatlerce pc açık olsa bile kullanmadığında yine şarjı gitmiyor….

Geri