thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,197
1 ay önce de yaşandı yapmadı.Beyler vatan iptal yapıyormu sipariş onay nekliyor gözüküyor
ya şu ortamda şöyle go mo ho mu muhabbeti baydı ya mide bulandırıyorsunuz. Gerçekten ergenden beter sorular ve yorumlar bunlar.Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar sonradan gördüm konuyu xpg 2x8 3600 spectrix alabildim zar zor yetişebildim 2879 tl bütçemde kısıtlı zaten sizce h.o mu g.o mu
Hocam çok sağolun 2x16 daha iyiymişde ona zaten yetişemedim hemde bütçe kısıtlı çok şükür aldım aç gözlülük yapmayayım16 ram bide 3600mhz 2.elde 3.5 4 istiyorlar zaten sıfır adına kapalı kutu ramleri 2800e aldın tabikide h.o
kendi çalışanları alıyordurAdrese gittim stok var diyordu orda bile adam ddr5 ram kalmadı dedi ben anlamıyorum millet vatanın kapısında mı yatıyor![]()
DDR5 sistem kuracaktım zaten ddr4 te tanıdık için 1 tane ddr4 kiti satmaya aldım yalan yokBu kadar rami ne yapacaksın?
yeni gelmiş bu yoktu listelemede, belki satın almaya düşerAlıntıyı görüntülebunu gören oldu mu la
Hocam sadece nasıl diye bilenlere sordum bunda ne varkiya şu ortamda şöyle go mo ho mu muhabbeti baydı ya mide bulandırıyorsunuz. Gerçekten ergenden beter sorular ve yorumlar bunlar.
Epey indirim vardı hocam yaAlıntıyı görüntüle
birileri sağlam çekmiş bunlar çoktan gitmiş görebilen oldu mu hiç