Gidip alanlar var yetişemeyip alamayanlar da var yetişebiliyorsan şansını dene. Dürüst olmak gerekirse artık zor ama stok orada olsa da bitmiş olabilir.bu şeylerle ilgili bilginiz varmı olduğum yere yakın bir mağazada Stok var gösteriyor daha önce alan varsa bilgi verirse sevinirim
Eyvallah dostum bilgi için yarı sabah 9da kapılarındayımGidip alanlar var yetişemeyip alamayanlar da var yetişebiliyorsan şansını dene. Dürüst olmak gerekirse artık zor ama stok orada olsa da bitmiş olabilir.
Aynen biliyorum ama geçen haftalarda olan vatan indiriminden bir arkadaşım almıştı ben yetişemedim son sürüm bioslarla sıkıntısız çalıştırdıStok hatası olabilir, Eğer şubeyi telefonla arayabiliyorsan arayarak sorup al hocam. Düşünme bedava. Fakat 2x48 kitler genelde intel xmp oluyor onu da sormanı tavsiye ederim. Amd expo yoksa amd sistemin ile verimli kullanamayabilirsin
Eyvallah bilgi için sağolAz önce bursa şubesi ile iletişime geçtim Ram ilanı mı ? dendi. Evet diyince bütün ramlari sattık kalmadı dendi. Stoktaki mağazalar yazıyorsa muhtemelen düzeltilmemiş adres stok kaydıdır. İyi günler
Bilgi için sağolStok olsada vermiyorlar bana vermediler