Vatan bilgisayar ram bilgi

boran009

80+
Reaksiyon skoru
2
bu şeylerle ilgili bilginiz varmı olduğum yere yakın bir mağazada Stok var gösteriyor daha önce alan varsa bilgi verirse sevinirim

Ekler

• Screenshot_20260420-203217.webp
    Screenshot_20260420-203217.webp
    91.6 KB · Hit: 70
bu şeylerle ilgili bilginiz varmı olduğum yere yakın bir mağazada Stok var gösteriyor daha önce alan varsa bilgi verirse sevinirim
Gidip alanlar var yetişemeyip alamayanlar da var yetişebiliyorsan şansını dene. Dürüst olmak gerekirse artık zor ama stok orada olsa da bitmiş olabilir.

Stok hatası olabilir, Eğer şubeyi telefonla arayabiliyorsan arayarak sorup al hocam. Düşünme bedava. Fakat 2x48 kitler genelde intel xmp oluyor onu da sormanı tavsiye ederim. Amd expo yoksa amd sistemin ile verimli kullanamayabilirsin

Stok hatası olabilir, Eğer şubeyi telefonla arayabiliyorsan arayarak sorup al hocam. Düşünme bedava. Fakat 2x48 kitler genelde intel xmp oluyor onu da sormanı tavsiye ederim. Amd expo yoksa amd sistemin ile verimli kullanamayabilirsin
Aynen biliyorum ama geçen haftalarda olan vatan indiriminden bir arkadaşım almıştı ben yetişemedim son sürüm bioslarla sıkıntısız çalıştırdı

Stok olsada vermiyorlar bana vermediler

Az önce bursa şubesi ile iletişime geçtim Ram ilanı mı ? dendi. Evet diyince bütün ramlari sattık kalmadı dendi. Stoktaki mağazalar yazıyorsa muhtemelen düzeltilmemiş adres stok kaydıdır. İyi günler

Az önce bursa şubesi ile iletişime geçtim Ram ilanı mı ? dendi. Evet diyince bütün ramlari sattık kalmadı dendi. Stoktaki mağazalar yazıyorsa muhtemelen düzeltilmemiş adres stok kaydıdır. İyi günler
Eyvallah bilgi için sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok olsada vermiyorlar bana vermediler
Bilgi için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132