tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,480
sürüdays gone oynarken çok geriliyorum abi zombiler tektük gelmiyo 15-20 tane geliyo korktum bıraktım oyun başında asşdfklsaşdlkfsda
sürüdays gone oynarken çok geriliyorum abi zombiler tektük gelmiyo 15-20 tane geliyo korktum bıraktım oyun başında asşdfklsaşdlkfsda
Valla mitoz bölünüyorlar geriyorlar beni
Türün net adı nedir emin değilim ama simülasyon tarzı oynadıkça gelişilen oyunlara karşı ciddi ön yargım vardı çünkü bu tarz oyunları hep mobilden oynamıştım. Mesela şehir kurma hevesiyle mobil Simcity oynamıştım biraz ilerlemiştim ama çok sıkıcıydı, PC de Cities Skylines gibi şaheserleri oynadığımda mobilde oynadığım o oyunun simülatör değil para basma makinesi olarak dizayn edildiğini fark etmiştimBaşlıktaki gibi normalde sevmediğiniz/oynamadığınız bir oyun türünü size sevdiren oyunlar nedir?
Dead Cells aşırı olmasa da rogue lite türünü sevdirdi.
INSIDE ilk oynadığım zamanlarda 2D oyunlara karşı bir nefretim vardı büyük ölçüde kırdı.
Resident Evil 2 korku oyunlarından hep aşırı tırsardım. İlk oynadığımda en kolay zorlukta oynadım ve uzun süre etkisinden çıkamadım bayılmıştım.
Turmoil 2D strateji oyunlarını sevdirdi.
Hades 2 - rogue lite mıdır nedir ondanBaşlıktaki gibi normalde sevmediğiniz/oynamadığınız bir oyun türünü size sevdiren oyunlar nedir?
Dead Cells aşırı olmasa da rogue lite türünü sevdirdi.
INSIDE ilk oynadığım zamanlarda 2D oyunlara karşı bir nefretim vardı büyük ölçüde kırdı.
Resident Evil 2 korku oyunlarından hep aşırı tırsardım. İlk oynadığımda en kolay zorlukta oynadım ve uzun süre etkisinden çıkamadım bayılmıştım.
Turmoil 2D strateji oyunlarını sevdirdi.
-enis kirazoğlu2d ve piksel oyunlar, bu ikiliden nefret ederdim ama anomaly agent gerçekten mükemmel birleştirmiş ikisini de. Başka böyle oyun oynar mıyım, sanmam, ama çok beğenmiştim yani
valla aynen öyle ilk ep. baya sıkıcı ondan sonra çok ciddi açılıyorsun oyuna karşıRDR2 başta keyif almıyor idim şimdi hikaye bitsin istemiyorum :'(