RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

Korkuyorum ya hiç riske gerek yok diyorum macun felanda sürmek gerekiyormuş bende o da yok inşallah 24h2 diye belirtmeyi unutmam yarın sabah şimdi uyumam lazım çünkü kargo öğlen gibi gelir ben zaten o saatlerde kalkıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyi geceler hepinize
Bendede yoktu mesela ilk Ekran kartını takıp çıkarırken kırdım sanmıştım :kekw: İşlemci macunuda öğrendim 2-3 kez deneyerek sonuçta bir yerde kendimizde yapabilmemiz lazım hocam nereye kadar para ödeyeceğiz ki aşırı basit işlemler sadece hassasiyet ve sakinlik gerektiriyor.

Bendede yoktu mesela ilk Ekran kartını takıp çıkarırken kırdım sanmıştım :kekw: İşlemci macunuda öğrendim 2-3 kez deneyerek sonuçta bir yerde kendimizde yapabilmemiz lazım hocam nereye kadar para ödeyeceğiz ki aşırı basit işlemler sadece hassasiyet ve sakinlik gerektiriyor.
:ROFLMAO: hocam haklısınız valla elime bir fırsat geçerse BAŞKASININ ekran kartını takmayı deneyip öğrenebilirim ;)

Hayır.

15k bütçe çıkmıyorsa iyi olmuş, kafaya takmaya gerek yok Nvidia 6000 serisi çıkınca bütçene uygun bakarsın hocam. Path tracing hariç gayet güzel oynatır. Tekrar satıp alma stresiyle şuan uğraşma bence.

Daha kullanmadan pişman olmalı mıyım diyorsan almamalıydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,497
Üyeler
193,063
Son üye
sokucu123
Geri