❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

16 bine Z5 RGB 7200/CL36 48GB Kit kaptim magazadan, 18'lik 64GB'yi benden onceki aldi :D Stok, ticaret amaci olmadan alip iptal yiyenlere gecmis olsun, daha iyileri nasip olsun ins.

Screenshot_20260421_165829_Gallery.webp

Ben ddr5 olanı 18.49 da almıştım, onu iptal ettiler. Yanına bir de ddr4 almıştım, o teslimat bekliyor.

bi iptal dalgası yolladılar durdu sanırım yazan herkese aynı anda gitmiş mesaj inş bir dalga daha olmaz sakiniz

Az önce iptal işlemi başlatılmıştır yazıyordu tek ürün ticari fatura değil şimdi onay bekliyor oldu.
IMG_20260421_165925.webp

Mesaj geldikten sonra iptal başladı diyordu şimdide onay bekliyor diyor. Şaka gibi sistemleri var cidden :D?

Ekler

• IMG_0582.webp
    IMG_0582.webp
    67.6 KB · Hit: 69
  • Hahaha
Reaksiyonlar: HKNG
Tek ürün alanları iptal etmeyip, birden fazla alanları iptal ettilerse bence doğru bir davranış olmuş. Ancak aynı tutumu mağazadakilere uygulamazlarsa bu adil olmaz. Birşeyler deniyorlar ama birtürlü dosdoğru yapmayı beceremiyorlar

Son düzenleme:
mesaj gel
Mesaj geldikten sonra iptal başladı diyordu şimdide onay bekliyor diyor. Şaka gibi sistemleri var cidden :D?
bende de aynı şekilde idi sonra sipariş iptal edildi yazdı maalesef valla yazık

İptal yiyenler bence vatanla bir görüşsün benim neon halen onay bekliyor yüksek ihtimal bu kadar neon stoğu yoktu muadil ürün önerecekler
bence bunların sms ve satış sitemleri bozuk. Bana bugün servise giden ramle ilgili iadeniz yapılacak kutusunu ve aksesuarını getirin diye mesaj geldi hepsini servise gönderdim değişim istiyorum dedim o mesaj otomatik gitmiş ilgileneceğiz gibi bir dönüş yaptılar iletişim konusunda vatan her zaman böyle uğraştırır ama bir şekilde çözüyor gibi

Evet benim sinirlendiğim kısımda bana tercih sunulmaması kardeşime sistem ayarlıyorum. Ddr4 olanakar sadece indirimde sanıp onu aldım. Daha sonrasında ddr5te indirim görünce zor bela aldım sonuç ise hüsran muadil olmayab iki üründen ucuzu yolla pahalısı kalsın… Elimizde stok kalmadı demiyorlarda direkt iptal ediliyor. Hadi beni iptal ettin,tercih sunmadın tekli alanları iptal etmesine ne demeli? Kısacası stoklardakileti elden mağzalar sattı elimizde stok yok çak iptali
Kesinlikle katılıyorum, parçalı şekilde ddr4 sistemim var onu bitirmeye çalışıyorum. Diğer ddr5 ler de hazırda ramsiz olana gidecekti. Ddr5 iptal yemiş, çokmi da üzülmedim ama bu işin sorulmadan kafalarına göre ve sebepsiz yapılması sinir ediyor. Geçen seferxe aynısı oldu, stok yok dediler, hatalı fiyat dediler, birden fazla almışsınız dediler. Geçen seferxe pahalı olanları yolladılar, ben iptal ettim tek tek. O sırada 5er li yollananlar mağazadan toplayanlar vardı. Yine aynısı olmuş.

Geri