Hocam oraya fiyat yazanların çoğu elden 3-5 tane teslim alanlardır muhtemelen emin olSahibindene 3 katı fiyat yazanlara hüzünlü son
bende de aynı şekilde idi sonra sipariş iptal edildi yazdı maalesef valla yazıkMesaj geldikten sonra iptal başladı diyordu şimdide onay bekliyor diyor. Şaka gibi sistemleri var cidden?
Kesinlikle katılıyorum, parçalı şekilde ddr4 sistemim var onu bitirmeye çalışıyorum. Diğer ddr5 ler de hazırda ramsiz olana gidecekti. Ddr5 iptal yemiş, çokmi da üzülmedim ama bu işin sorulmadan kafalarına göre ve sebepsiz yapılması sinir ediyor. Geçen seferxe aynısı oldu, stok yok dediler, hatalı fiyat dediler, birden fazla almışsınız dediler. Geçen seferxe pahalı olanları yolladılar, ben iptal ettim tek tek. O sırada 5er li yollananlar mağazadan toplayanlar vardı. Yine aynısı olmuş.Evet benim sinirlendiğim kısımda bana tercih sunulmaması kardeşime sistem ayarlıyorum. Ddr4 olanakar sadece indirimde sanıp onu aldım. Daha sonrasında ddr5te indirim görünce zor bela aldım sonuç ise hüsran muadil olmayab iki üründen ucuzu yolla pahalısı kalsın… Elimizde stok kalmadı demiyorlarda direkt iptal ediliyor. Hadi beni iptal ettin,tercih sunmadın tekli alanları iptal etmesine ne demeli? Kısacası stoklardakileti elden mağzalar sattı elimizde stok yok çak iptali
Aynen ben de merak ettim hangi modelBEYLER SİZ HANGİ RAMİ ALDINIZ DA İPTAL YİYONUZ LA BANA BÖYLE MESAJ GELMEDİ