Toplama PC mi Hazır OEM Sistemler mi?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
73.000
Öncelikle Selamun Aleyküm ;

Aranıza yeni katıldım çocukluk hayalim olan pc dizme peşindeyim hep güzel bir sistemim olsun istemiştim. Şu aralar durumum iyi ama nakit olarak pek imkanım yok.
Pc'lerden aram çok iyi değil anlarım ama detay olarak pek bilmem o yüzden buraya danışmak istedim.

Sizce hazır Oem sistem almak mı?
Yoksa parçaları tek tek toplamak mı?
Taksit olacak işimi görür paraf kartım var.
60.000 TL Bir sistem işimi görebilir esneme yaparsak max. 75 K Bir sistem alabilirim ama çıkmak istemiyorum 70 k üstüne.
Bu konuda bana hazır sistem veya parça toplama konusunda yardımcı olur musunuz 23 nisanda yaklaşıyor bir indirim olur mu dersiniz?

Yani Anlıyorsan nakitin varsa veya alış-veriş sırasında satıcıya ibandan vs. Atabiliyorsan 2.el parça parça al derim kesinlikle çünkü bütçe büyüdükçe Sıfır ile 2.el arasındaki Sistem/performans farkıda büyüyor

Ama pek anlamıyorsanız veya illa kartla taksitle alacam diyorsanız da Sıfır tek çare gibi

Yani Anlıyorsan nakitin varsa veya alış-veriş sırasında satıcıya ibandan vs. Atabiliyorsan 2.el parça parça al derim kesinlikle çünkü bütçe büyüdükçe Sıfır ile 2.el arasındaki Sistem/performans farkıda büyüyor

Ama pek anlamıyorsanız veya illa kartla taksitle alacam diyorsanız da Sıfır tek çare gibi
Nakitim var ama kısıtlı bende paramı direk pc yatırmak istemiyorum açıkcası.
bilgisayardan anlıyorum ama öyle derin değil mesela 2.el bir ekran kartı elime geçse nasıl bir yol izleyeceğim neyin bakacağım açıkcası bilmiyorum.
İlgin için teşekkür ederim.

Nakitim var ama kısıtlı bende paramı direk pc yatırmak istemiyorum açıkcası.
bilgisayardan anlıyorum ama öyle derin değil mesela 2.el bir ekran kartı elime geçse nasıl bir yol izleyeceğim neyin bakacağım açıkcası bilmiyorum.
İlgin için teşekkür ederim.
Oyun oynıyacak arkadaşların var mı ? Yoksa çok girme bence çünkü genelde çoğu kişi çocukluk hayali veya heves vs. Diyip alıyor sonra orada çürümeye bırakıyorlar

Geri