SilverPendant
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Kulaklığı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, 3 ay kadar önce 4500 tl'ye almıştım hepsiburadadan, üstüne temu'dan 300 TL'ye kumaş ped'de çektim ve çok güzel oldu. Corsair void elite rgb wireless'ten geçtim bu kulaklığa, corsair'ı sırf rahatlığı için tutmuştum yıllarca. Hyperx'de çok rahat, mikrofonu ile ilgili şikayet duymadım kimseden, gayet anlaşılıyor ses, pil ömrü inanılmaz uzun. Önceki kulaklığım 10 saat giderken bu 100 küsür saat gidiyor. Kulaklıkta Onboard memory var, proğramında yaptığınız EQ ayarı kayıtlı kalıyor kulaklığa, programa gerek kalmıyor sonrasında. Benim önerim FXSound gibi bedava uygulama kullanmanız, ses seviyesi hem 2 katına çıkıyor hemde kulaklığa güzel bir EQ ayarı yapabiliyorsunuz. Bass var ama bangır bangır değil, klasik wireless oyuncu kulaklıklarından fazla. Müzik dinlemek için ise sahne ayrıntısı olarak 2-3 bin tl lik bir iem kulaklıktan geride. Ben genel olarak beğeniyorum kulaklığı, özellikle kulaklığın pad kısmı ile kafa bandını birleşimindeki menteşeyi hyperx cloud 3'ün plastik menteşesi yerine metal menteşe yapmış bu modele, yani bir kırılma vs durumu olacağını düşünmüyorum ki bu bir çok kulaklıkta büyük bir sorun, razer blackshark serisinde falan çok yaygın bu durum. Tavsiye ederim kulaklığı.